Vusers going to failed state suddenly in controller 12.53

Hi,

I am running 1200 users test. after 28 min from ramp up users are suddenly going to failed state everytime.

I tried continue on error in run time settings still i am facing the same issue. Then i thought it is not picking from RTS so i added lr_continue on error() but still no luck. I check Hardware utilization but that is normal and below 50%

Earlier users where running fine with 1000 users. the only change i did in controller(No script level changes done), is increased user distrubtion for 1200 users test.

 

I check output window but theres no particular error message. "vuser done: failed x iteration attempted , x-1 succeeded".

I tried checking logs but there is nothing. I am using load runner 12.53. is there any patch which needs to be updated? please help

Parents
  • Does all users fail or only some of them ?

    As you said "the only change i did in controller(No script level changes done), is increased user distrubtion for 1200 users test.", if only the 200 vusers you added fail it's probably because you are using "Unique" with an allocated value of the bloc size for a parameter.

    Regards

Reply
  • Does all users fail or only some of them ?

    As you said "the only change i did in controller(No script level changes done), is increased user distrubtion for 1200 users test.", if only the 200 vusers you added fail it's probably because you are using "Unique" with an allocated value of the bloc size for a parameter.

    Regards

Children