SSL Error resolved

Hi All,

The SSL protocal Error when attempting to connect with host"URL"  is solved after these header added:

web_set_sockets_option("SSL_VERSION","TLS1.2");

we_set_sockets_option("SSL_CIPHER_LIST","SSLCiphersuite..propertes...");

 

 

############################################################

the following was the issue.. which i was facing..

My scripts was fine from last seven monts.. i was testing frequently..

But suddenly from 2days back , I am getting below error when repaly the Scripts..  

SSL protocal Error when attempting to connect with host "URL"

I have tried<

web_set_sockets_option("SSL_VERSION","TLS1.2");

web_set_sockets_option("SSL_VERSION", "3");

web_set_sockets_option("MAX_CONNECTIONS_PER_HOST","1");

Even i tried winlnet option from runtime setting but not luck..

I am wondering if can get right solutions....

Thanks

But still getting same error... 

Tags:

  • Verified Answer

    Hello,

    The message shows there are some error happen with the SSL handshake,  some quick points to check:

        Is the server certificate expired?

        Is the client's certificate revoked?

        Is the server updated it's SSL configuration, so the supported SSL version / Ciphers changed? 

    If the steps is generated by recording, I think you can try record it again. If the issue still not solved, you may need to capture the raw handshake traffics with wireshark or some other tools and analyze the issue form the raw traffics.

    Regards,

    Bingle(LoadRunner R&D)

     

     

  • Thank you Bingle W for your Suggestion...

    Yes I did rerecord the scripts 2days back, still having same SSL issue.. Then yesterday, I have requested to web service opetrations team to update cipher confing into the web servers.

    Lets hope .. Scripts  will be working fine after that change happened.

     

    Thanks Again for your response.