Citrix session closes while recording through loadrunner 9.5

Hi,

I am trying to record a Citrix based application using Loadrunner.The application is hosted on a citrix server and is accessible through an https based url.

I tried recording using HTTP Citrix ICA protocol.  The Loadrunner version is 9.52 and the citrix ICA client version is 10.2 and Citrix Receiver version is 13.1 on my machine where loadrunner is installed.

The problem is that i can access the citrix based application manually however when i try to record it using loadrunner, as soon as i click on the application icon on citrix server, the internet explorer session closes and the application also doesn't open up.

 

Please suggest how to fix this issue.

Parents
  • Hi Shwetha,

     

    From the description of your problem it seems that your IE program (Citrix APP URL) crashes when you are trying to open it via VUGen... are you trying this on a win 7 machine with VUGen 9.5?

     

    I guess the IE is getting closed due to DEP (Data Execution Prevention) settings being "turned on" in your system. If this is the case then please add VUGen and IE to the exception list.

     

    See the attached screenshot for details.

     

    Hope this helps, kindly mark this solution as solved if it really helps.

     

    Regards,

    Sunil Kumar

Reply
  • Hi Shwetha,

     

    From the description of your problem it seems that your IE program (Citrix APP URL) crashes when you are trying to open it via VUGen... are you trying this on a win 7 machine with VUGen 9.5?

     

    I guess the IE is getting closed due to DEP (Data Execution Prevention) settings being "turned on" in your system. If this is the case then please add VUGen and IE to the exception list.

     

    See the attached screenshot for details.

     

    Hope this helps, kindly mark this solution as solved if it really helps.

     

    Regards,

    Sunil Kumar

Children
No Data