Got unexpected disconnect event, exiting ..

Hi Citrix Gurus,

I'm running a citrix load test with LR9.1 and citrix client 10.100.55836. Recently we have turned off both compression and encryption on injector machines. Since then, im getting the below error in controller.

Got unexpected disconnect event, exiting ..

At this time, following message is displayed in ICA window.

Presentation Server is not available, please try later.

At the moment, i have added a do-while loop around the ctrx_set_connect_option function as a temp fix.

Just wondering anyone of you have seen this error before. If so, please let me know what needs to be done on server side.

Regards,
Prashanth.
Parents
  • Hi,

    We have somewhat the same problem as you do. Our LR is 9.1 and Citrix Client is 10.2, using Citrix and Web protocols. For some reason we keep having the same "Got unexpected disconnect event, exiting .." message after executing more than 2 vusers on the controller or using vugen sessions, but not manually. After a heavy re-search we were told by a Senior Citrix admin that when LR is doing replay of a script it does so by opening every browser (and citrix) session with the "SEAMLESS" feature Off. So we had to find a workaround because it seemed that even if we force it ON on the script itself, LR will always turn it off (this feature will consume a license per user). So we had to ask to the Citrix Admin that they publish more APPs on the browser.

    We hadn't have any luck finding a real solution, other suggestions have been to update LR to 9.5 and see if that works.

    I hope this information give you some other leads. If you hapen to came across something new on the matter, please share it.

    Regards.

    Eduardo Zurita C
Reply
  • Hi,

    We have somewhat the same problem as you do. Our LR is 9.1 and Citrix Client is 10.2, using Citrix and Web protocols. For some reason we keep having the same "Got unexpected disconnect event, exiting .." message after executing more than 2 vusers on the controller or using vugen sessions, but not manually. After a heavy re-search we were told by a Senior Citrix admin that when LR is doing replay of a script it does so by opening every browser (and citrix) session with the "SEAMLESS" feature Off. So we had to find a workaround because it seemed that even if we force it ON on the script itself, LR will always turn it off (this feature will consume a license per user). So we had to ask to the Citrix Admin that they publish more APPs on the browser.

    We hadn't have any luck finding a real solution, other suggestions have been to update LR to 9.5 and see if that works.

    I hope this information give you some other leads. If you hapen to came across something new on the matter, please share it.

    Regards.

    Eduardo Zurita C
Children
No Data