J2EE Diagnostics not integrated with J2EE Probe

Hi All,

1. I have installed LR 9.1 Full setup in PC1. I got 10 days validity for Controller.
2. I have installed Diagnostics server 7.0 as Commander mode in PC1.
3. I have not uploaded Diagnostics Licence (I think 10 days we can able to use J2EE Diagnostics)
4. I have installed J2EE Probe 7.0 in application server.

I am trying to configure J2EE Diagnostics under Controller --> Diagnostics --> Configuration --> J2EE Diagnostics, Their I found Select Probe table, The Installed J2EE Probe is not listing here.

How will be the Diagnostics integrated with J2EE Probe, Please help me to solve this issue.


Regards,
Chinnadurai R
Parents
  • Hi,

    I have installed Controller and Diagnostics server in same machine.

    I have tested the diagnostics server in Launcher --> Configuration --> Diagnostics for J2EE/.Net Setup, provided diagnostics server information. Test is success.

    I have installed J2EE Probe in Application Server, I feel some configuration missing between Diagnostics Server and J2EE Probe (In Diagnostics System Health, it shows only commander server in green, I think it should show the probe with linked diagnostics server).

    Regards,
    Chinnadurai
Reply
  • Hi,

    I have installed Controller and Diagnostics server in same machine.

    I have tested the diagnostics server in Launcher --> Configuration --> Diagnostics for J2EE/.Net Setup, provided diagnostics server information. Test is success.

    I have installed J2EE Probe in Application Server, I feel some configuration missing between Diagnostics Server and J2EE Probe (In Diagnostics System Health, it shows only commander server in green, I think it should show the probe with linked diagnostics server).

    Regards,
    Chinnadurai
Children
No Data