Error:Exception of type 'System.Exception' was thrown.

Hi Team,

I configured Proxy in my system but i am getting the below error and messages are not getting captured.

Error:
Exception of type 'System.Exception' was thrown.

I tried with localhost and my laptop name also. PFA and advise me where i am doing wrong here.

http://lp-5cd742bscv:8101/ServiceSimulation/Demo/MemberAccounts

http://localhost:8101/ServiceSimulation/Demo/MemberAccounts

 

Thanks & Regards,

Saikiran Garapati.

 

Parents
  • Hi Saikiran,

    Is this a REST demo? What batch file are you using to start it? Did you modify something in the demo?

    Can you see more detailed error in the Claim Processing Service window?

     

     

     

  • Hi Jakub,

     

    Is this a REST demo?

    Yes It is REST Demo only

    What batch file are you using to start it?

    run-xml

    Did you modify something in the demo?

    No i did not modify anything.

    Can you see more detailed error in the Claim Processing Service window?

    No I am not seeing anything in the Claim Processing Service window when it is in Proxy, With out proxy I am getting following message:

    Using MemberAccounts at:
    lp-5cd742bscv:8101/.../MemberAccounts
    using configuration:
    -> security=None
    -> message format=Xml
    -> using system default http proxy
    The ClaimProcessing is ready at:
    lp-5cd742bscv:8102/.../ClaimProcessing
    Press <ENTER> to stop the service.

    enterClaim(Hercule, Poirot, 554-98-0001, $24)
    MemberAccounts.memberSearch(): GET /accounts?firstname={firstName}&lastname={lastName}&SSN={socialSecurityNumber}
    -> found 1 member (response time: 431 ms).
    MemberAccounts.getMemberPlan(): GET /accounts/{memberId}/plan
    -> got Allpay Total 1000 plan with $1000 approval limit and $0 total claimed (response time: 192 ms)
    MemberAccounts.getMemberDetail(): GET /accounts/{memberId}/detail
    -> got Name[Hercule Poirot] details (554-98-0001, 4/1/1876...) (response time: 349 ms).
    MemberAccounts.updateMemberPlan(): GET /accounts/{memberId}/plan
    -> #0: Claim(Hercule Poirot, 554-98-0001, 1/1/2010, $24: approved), approved
    getClaim(#0)
    enterClaim(Hercule, Poirot, 554-98-0001, $24)
    MemberAccounts.memberSearch(): GET /accounts?firstname={firstName}&lastname={lastName}&SSN={socialSecurityNumber}
    -> found 1 member (response time: 212 ms).
    MemberAccounts.getMemberPlan(): GET /accounts/{memberId}/plan
    -> got Allpay Total 1000 plan with $1000 approval limit and $24 total claimed (response time: 210 ms)
    MemberAccounts.getMemberDetail(): GET /accounts/{memberId}/detail
    -> got Name[Hercule Poirot] details (554-98-0001, 4/1/1876...) (response time: 305 ms).
    MemberAccounts.updateMemberPlan(): GET /accounts/{memberId}/plan
    -> #1: Claim(Hercule Poirot, 554-98-0001, 1/1/2010, $24: approved), approved
    getClaim(#1)

    I observed both ClientProcessService Window and MembrAccountService Window having same endpoint and port number.

    PFA. and when i configure proxy it is coming http:localhost, generally it should come as only localhost or hostname right? Is that causing any problem.

     

  • If you don't see anything happening in the Claim Processing service window after you've setup the proxy this means that the proxy doesn't work correctly/isn't configured correctly.

    It's possible the proxy is not able to resolve your hostname. Can you ping your hostname from a command line? Can you try to add mapping of your hostname, which is used in the endpoints to the hosts file?

    Don't you have chained proxy configured in the HTTP Proxy agent in the SV Designer?

    Is everything running on your localhost?

    The same Member Accounts endpoints you see there are fine. It is just telling you, that Claim Processing service is utilizing Member Accounts service on that endpoint.

    Regarding the "http://" prefix in the proxy configuration - it's fine as well. Windows is adding it there automatically.

  • Hi Jakub,

    This is my host name when i enter host name in command line and same thing i configured in proxy and in http proxy agents also.

    C:\Users\XXXXXXX>hostname
    LP-5CD742BSCV

    Please find the Proxy configuration windows and http proxy agents screen shots for reference

    Please advise me where i am doing wrong here  

  • Hi Team,

    Can anybody help me on below query?

     

  • Hi Team,

     

    When i give 7204 as a port I am getting below error on Health Insurance demo client screen

    Error:
    ClaimProcessing response error: missing Location HTTP header

Reply Children
No Data