Issue with ALM synchronizer "incremental synchronization"

We have an issue with ALM synchronizer when we run "incremental synchronization".

During this incremental sync, the data updated in ALM is getting updated in JIRA but not the vice versa. But full synchronization works fine.

BTW, our ALM synchronizer server and JIRA server are not located in same time zones. 

ALM Product version - v12.53(Patch 1)

ALM Synchronizer version - v12.60

JIRA version - v7.4.2

Parents
  • According to the Synchronizer User Guide: 

    In an incremental synchronization, Synchronizer first sends a request to each
    endpoint to supply a list of records created or modified since the time indicated
    by the time stamp for the link. The time stamp for a link is the time the last
    synchronization task started running. The endpoint supplies this list by
    comparing the time stamp for the link with the time each record was last modified
    as recorded by the endpoint. If a record was modified after the time indicated by
    the time stamp for the link, it is included in the list.

    It seems likely this is your problem. If possible, try changing the timezone setup.

  • We have the same problem with jira.

    As Jan said this si probably problem of timezones. Please write this as a defect to a Microfocus support so more customers will have the same problem more likely it will be fixed in the future. We have problem nearly 1,5 year long. Our supplier resolve it by moving of jira server to our timezones :-(.

    Best Regards

Reply
  • We have the same problem with jira.

    As Jan said this si probably problem of timezones. Please write this as a defect to a Microfocus support so more customers will have the same problem more likely it will be fixed in the future. We have problem nearly 1,5 year long. Our supplier resolve it by moving of jira server to our timezones :-(.

    Best Regards

Children
No Data