Error : "The field named RN_TEST_ID does not exist in the project" when I try to configure Automail

Hi!

 

I am getting the error : "The field named RN_TEST_ID does not exist in the project" when I am trying to configure Automail.  On click ing the OK button, the user list does not show up.  I have checked and it is there in the RUN table.

 

This is only in one project.  I am running QC version of ALM 11.52 (patch 2)  

 

I couldn't find anything online.  

 

Do you have any idea what I can try???  I am the admin and have access to the servers in case I need to do anything.

 

Please see the attachment.

Parents
  • Have you tried running the Verify and Repair Project tools through Site Admin?

    Was this project created originally in your current version of ALM, or an earlier version?

    Are you using the Project Template feature and is this project linked to a template?
  • Verified Answer

    Have you tried running the Verify and Repair Project tools through Site Admin? - I did.  Nothing found.

    Was this project created originally in your current version of ALM, or an earlier version? - Earlier version and was upgraded.

    Are you using the Project Template feature and is this project linked to a template? - No.

     

    Thanks for your direction Trudy... I was looking around and found an entry '@RN_TEST_ID ' in the MAILCOND table of the project.  Once I deleted that, I could access the Automail without seeing the error message.

     

    Problem solved!

Reply
  • Verified Answer

    Have you tried running the Verify and Repair Project tools through Site Admin? - I did.  Nothing found.

    Was this project created originally in your current version of ALM, or an earlier version? - Earlier version and was upgraded.

    Are you using the Project Template feature and is this project linked to a template? - No.

     

    Thanks for your direction Trudy... I was looking around and found an entry '@RN_TEST_ID ' in the MAILCOND table of the project.  Once I deleted that, I could access the Automail without seeing the error message.

     

    Problem solved!

Children
No Data