Client refresh / jump to highlighted email


After last weekend's upgrade from 8.0.3 to 2014, I have a client that has odd screen jumps that seem like some sort of refresh. His refresh rate is set the same as mine and I do not have the issue.



Here is the symptoms: In a long list of email, if he has scrolled down, the screen jumps back to the highlighted email, placing it as either the top or bottom email, depending if he is above or below the highlighted email when the "jump" occurs. These "jumps" happen at about 5-10 second intervals.



What might be causing this? If it is a setting, where can I change it?





Best regards,



Dan








Daniel Wells AIA VCP
Senior Asociate | IT Coordinator







MHTN Architects, Inc.

Direct: 801.326.3215 | http://www.mhtn.com


____________________________________

vision made real



Tags:

Parents

  • Here is an update.



    I was able to see the behavior on my own client when a new email arrived.





    >>> Daniel Wells<Daniel.Wells@mhtn.com> 5/21/2014 4:32 PM >>>


    After last weekend's upgrade from 8.0.3 to 2014, I have a client that has odd screen jumps that seem like some sort of refresh. His refresh rate is set the same as mine and I do not have the issue.




    Here is the symptoms: In a long list of email, if he has scrolled down, the screen jumps back to the highlighted email, placing it as either the top or bottom email, depending if he is above or below the highlighted email when the "jump" occurs. These "jumps" happen at about 5-10 second intervals.




    What might be causing this? If it is a setting, where can I change it?





    Best regards,



    Dan








    Daniel Wells AIA VCP
    Senior Asociate | IT Coordinator







    MHTN Architects, Inc.

    Direct: 801.326.3215 | http://www.mhtn.com


    ____________________________________

    vision made real



  • Hi Dan,

    I'm not too sure what is going on in your environment. I have not observed the same behavior running GroupWise 2014 on Windows 7 64Bit both physical and virtual!

    Perhaps, if you are in the position to do so, open a Service Request with Novell Technical Support.

    Cheers,
Reply Children
No Data