Old account get stuck in GMS after rename

To whom it may concern

We are using GMS 2-1.1 and GroupWise 2014 SP2.A user's eDirectory and GroupWise account was renamed.The old account worked 100% on GMS.The old account was deleted from the GroupWise mobile server.When I tried to add the new account on GMS, the old account appears with the new LDAP details.

I then add it but it stays failed, even affer reinitialize it.The user can login to eDir. and GroupWise without any problems.I then used dsapp to remove the account, and adding it again with the same issue.

It seems that the old account can't get removed.Is there another way of removing the old account from GMS ?

Regards
  • Plaubscher,
    > It seems that the old account can't get removed.Is there another way of
    > removing the old account from GMS ?


    Tried dsapp? It has always worked for me.
    https://www.novell.com/communities/coolsolutions/cool_tools/dsapp/

    --
    Anders Gustafsson (NKP)
    The Aaland Islands (N60 E20)

    Have an idea for a product enhancement? Please visit:
    http://www.novell.com/rms

  • On Sat, 09 Jan 2016 15:06:02 GMT, plaubscher
    <plaubscher@no-mx.forums.microfocus.com> wrote:

    >
    >To whom it may concern
    >
    >We are using GMS 2-1.1 and GroupWise 2014 SP2.A user's eDirectory and
    >GroupWise account was renamed.The old account worked 100% on GMS.The old
    >account was deleted from the GroupWise mobile server.When I tried to add
    >the new account on GMS, the old account appears with the new LDAP
    >details.
    >
    >I then add it but it stays failed, even affer reinitialize it.The user
    >can login to eDir. and GroupWise without any problems.I then used dsapp
    >to remove the account, and adding it again with the same issue.
    >
    >It seems that the old account can't get removed.Is there another way of
    >removing the old account from GMS ?
    >
    >Regards


    I had a stuck account that wouldn't fully remove. Looks like I forgot
    to make note of my resolution, but I think after using dsapp, I
    rebooted GMS and then it was gone. Not sure why that would fix it,
    but I think that is what did it.
    Ken