GW2014R2 DVA Issues, Errors in Logs

Good Morning,
We upgraded our GW 8 system to GW2014R2 mid May. Since then, i've been fighting fires that come with an upgrade, but I have a few issues that continue to give us grief, one huge thorn being the DVA.

We have 10 PO Servers, each running SLES 11 SP3 and OES 11 SP2, running on virtuals with 2 CPUs and 8GB Ram. Each PO server has a DVA on it and assigned to it and the DVAs are SSL enabled. I am also monitoring the DVAs in Monitor, and while the DVAs are up, I'm finding when the DVA's aren't crashing there are errors in the logs.
I restarted all DVAs yesterday morning (because either the processes were dead, or there were errors in the logs) and again this morning, errors are appearing in the logs in all DVAs

HTTP: Internal Error (8f17) in processing (DCA) Request made from (IP Address)
HTTP: Internal Error (8912) in processing (DCA) Request made from (IP Address)

QF indexing is set up to run every 24 hrs starting at 2000 hours.
Going from Gw8 to 2014 the DVAs are new to us and i'm not sure if I'm missing something or why we are having issues with all of our DVAs.?
Any insight is appreciated!
Cheers,
Catia

Tags:

Parents
  • On Wed, 08 Jun 2016 12:46:03 GMT, squartec
    <squartec@no-mx.forums.microfocus.com> wrote:

    >
    >Good Morning,
    >We upgraded our GW 8 system to GW2014R2 mid May. Since then, i've been
    >fighting fires that come with an upgrade, but I have a few issues that
    >continue to give us grief, one huge thorn being the DVA.
    >
    >We have 10 PO Servers, each running SLES 11 SP3 and OES 11 SP2, running
    >on virtuals with 2 CPUs and 8GB Ram. Each PO server has a DVA on it and
    >assigned to it and the DVAs are SSL enabled. I am also monitoring the
    >DVAs in Monitor, and while the DVAs are up, I'm finding when the DVA's
    >aren't crashing there are errors in the logs.
    >I restarted all DVAs yesterday morning (because either the processes
    >were dead, or there were errors in the logs) and again this morning,
    >errors are appearing in the logs in all DVAs
    >
    >HTTP: Internal Error (8f17) in processing (DCA) Request made from (IP
    >Address)
    >HTTP: Internal Error (8912) in processing (DCA) Request made from (IP
    >Address)
    >
    >QF indexing is set up to run every 24 hrs starting at 2000 hours.
    >Going from Gw8 to 2014 the DVAs are new to us and i'm not sure if I'm
    >missing something or why we are having issues with all of our DVAs.?
    >Any insight is appreciated!
    >Cheers,
    >Catia


    Make sure you are on the latest build...at least HP1 (Build 123047).

    One thought...even though the DVAs were running on my servers, I
    didn't actually have them created and assigned to POAs in the
    GroupWise Admin Console. Tech Support had me do that. Since doing
    that 5 days ago, things have been stable. I'm not sure if it is
    coincidence or if it has actually fixed it for me. But worth
    considering just in case.

    Ken

    --------------------------------------------------------
    Create and vote for enhancements!
    https://www.novell.com/products/enhancement-request.html
Reply
  • On Wed, 08 Jun 2016 12:46:03 GMT, squartec
    <squartec@no-mx.forums.microfocus.com> wrote:

    >
    >Good Morning,
    >We upgraded our GW 8 system to GW2014R2 mid May. Since then, i've been
    >fighting fires that come with an upgrade, but I have a few issues that
    >continue to give us grief, one huge thorn being the DVA.
    >
    >We have 10 PO Servers, each running SLES 11 SP3 and OES 11 SP2, running
    >on virtuals with 2 CPUs and 8GB Ram. Each PO server has a DVA on it and
    >assigned to it and the DVAs are SSL enabled. I am also monitoring the
    >DVAs in Monitor, and while the DVAs are up, I'm finding when the DVA's
    >aren't crashing there are errors in the logs.
    >I restarted all DVAs yesterday morning (because either the processes
    >were dead, or there were errors in the logs) and again this morning,
    >errors are appearing in the logs in all DVAs
    >
    >HTTP: Internal Error (8f17) in processing (DCA) Request made from (IP
    >Address)
    >HTTP: Internal Error (8912) in processing (DCA) Request made from (IP
    >Address)
    >
    >QF indexing is set up to run every 24 hrs starting at 2000 hours.
    >Going from Gw8 to 2014 the DVAs are new to us and i'm not sure if I'm
    >missing something or why we are having issues with all of our DVAs.?
    >Any insight is appreciated!
    >Cheers,
    >Catia


    Make sure you are on the latest build...at least HP1 (Build 123047).

    One thought...even though the DVAs were running on my servers, I
    didn't actually have them created and assigned to POAs in the
    GroupWise Admin Console. Tech Support had me do that. Since doing
    that 5 days ago, things have been stable. I'm not sure if it is
    coincidence or if it has actually fixed it for me. But worth
    considering just in case.

    Ken

    --------------------------------------------------------
    Create and vote for enhancements!
    https://www.novell.com/products/enhancement-request.html
Children