Expieriences with 2014 R2 SP1?

Hi,

accidentally I found the SP1 is in the wild

Anyone here already installed it? I just upgraded my primary domain from
HP1 to SP1 without issues during this procedure.
Other errors usually occuring 24 hours later...

I will report here in a week or so, when all domains and po´s (and...
are updated

Go
--
Gotthard Anger
Anwenderbetreuung Netzwerkadministration
Landeskirchenamt der EKM
gotthardanger@no-mx.forums.novell.com
http://forums.novell.com/member.php?u=35038
Parents
  • On Thu, 14 Jul 2016 19:22:30 GMT, Gotthard Anger
    <gotthardanger@no-mx.forums.novell.com> wrote:

    >Hi,
    >
    >accidentally I found the SP1 is in the wild
    >
    >Anyone here already installed it? I just upgraded my primary domain from
    >HP1 to SP1 without issues during this procedure.
    >Other errors usually occuring 24 hours later...
    >
    >I will report here in a week or so, when all domains and po´s (and...
    >are updated
    >
    >Go


    I upgraded my servers this past Monday and have upgraded 3 clients so
    far for testing before pushing it out company wide. No show stoppers,
    but I have run into two minor bugs.
    * Shared folders display an "envelope icon" next to them if you are
    not the owner, regardless of whether there is any unread messages or
    not. Support confirmed this is a bug.
    * Copy/paste a recipient from one email message to another throws up a
    message on send and is undeliverable. Support confirmed this is a
    bug.
    Minor, but annoying, so I am hoping they get fixed soon.
    Ken

    --------------------------------------------------------
    Create and vote for enhancements!
    https://www.novell.com/products/enhancement-request.html
Reply
  • On Thu, 14 Jul 2016 19:22:30 GMT, Gotthard Anger
    <gotthardanger@no-mx.forums.novell.com> wrote:

    >Hi,
    >
    >accidentally I found the SP1 is in the wild
    >
    >Anyone here already installed it? I just upgraded my primary domain from
    >HP1 to SP1 without issues during this procedure.
    >Other errors usually occuring 24 hours later...
    >
    >I will report here in a week or so, when all domains and po´s (and...
    >are updated
    >
    >Go


    I upgraded my servers this past Monday and have upgraded 3 clients so
    far for testing before pushing it out company wide. No show stoppers,
    but I have run into two minor bugs.
    * Shared folders display an "envelope icon" next to them if you are
    not the owner, regardless of whether there is any unread messages or
    not. Support confirmed this is a bug.
    * Copy/paste a recipient from one email message to another throws up a
    message on send and is undeliverable. Support confirmed this is a
    bug.
    Minor, but annoying, so I am hoping they get fixed soon.
    Ken

    --------------------------------------------------------
    Create and vote for enhancements!
    https://www.novell.com/products/enhancement-request.html
Children
  • Ken,

    I can confirm the Shared folder/envelope bug here. Already opened a SR. Do you have any news?

    Other hopefully cosmetical bug: the Database Version from MTA and POA is still at 1420. Shouldn't it be on 1421?
  • On Fri, 15 Jul 2016 08:56:03 GMT, lis
    <lis@no-mx.forums.microfocus.com> wrote:

    >
    >Ken,
    >
    >I can confirm the Shared folder/envelope bug here. Already opened a SR.
    >Do you have any news?
    >
    >Other hopefully cosmetical bug: the Database Version from MTA and POA is
    >still at 1420. Shouldn't it be on 1421?


    Nothing yet. I'm hoping an FTF is in the works.
    Ken

    --------------------------------------------------------
    Create and vote for enhancements!
    https://www.novell.com/products/enhancement-request.html
  • Hi

    The database version does not change with a support pack so this is not a bug.

    Cheers,
  • ketter;2434499 wrote:
    On Thu, 14 Jul 2016 19:22:30 GMT, Gotthard Anger
    <gotthardanger@no-mx.forums.novell.com> wrote:

    >Hi,
    >
    >accidentally I found the SP1 is in the wild
    >
    >Anyone here already installed it? I just upgraded my primary domain from
    >HP1 to SP1 without issues during this procedure.
    >Other errors usually occuring 24 hours later...
    >
    >I will report here in a week or so, when all domains and po´s (and...
    >are updated
    >
    >Go


    I upgraded my servers this past Monday and have upgraded 3 clients so
    far for testing before pushing it out company wide. No show stoppers,
    but I have run into two minor bugs.
    * Shared folders display an "envelope icon" next to them if you are
    not the owner, regardless of whether there is any unread messages or
    not. Support confirmed this is a bug.
    * Copy/paste a recipient from one email message to another throws up a
    message on send and is undeliverable. Support confirmed this is a
    bug.
    Minor, but annoying, so I am hoping they get fixed soon.
    Ken

    --------------------------------------------------------
    Create and vote for enhancements!
    https://www.novell.com/products/enhancement-request.html


    i cannot confirm the shared folder envelope bug.

    silent setup somehow runs more smoothly when you change the version line in the setup.cfg from 14.2 back to 14.0
  • bahsig;2435498 wrote:
    i cannot confirm the shared folder envelope bug.

    silent setup somehow runs more smoothly when you change the version line in the setup.cfg from 14.2 back to 14.0


    Strange that you cannot confirm the envelope Bug. Support confirmed the bug to me as Server related. No ftf fix so far. :(
  • lis;2435625 wrote:
    Strange that you cannot confirm the envelope Bug. Support confirmed the bug to me as Server related. No ftf fix so far. :(


    Update: Support sent me a link to a FTF version yesterday (124402 dated 08/03/2016), Installed it and the "shared envelope bug" went away.

    Now within shared folders the envelope icon only appears if unread messages are in. If all messages are read no envelope icon comes up.

    Users are happy again.

    Ken have you also got the FTF version?
  • On Thu, 04 Aug 2016 09:06:02 GMT, lis
    <lis@no-mx.forums.microfocus.com> wrote:

    >
    >lis;2435625 Wrote:
    >> Strange that you cannot confirm the envelope Bug. Support confirmed the
    >> bug to me as Server related. No ftf fix so far. :(

    >
    >Update: Support sent me a link to a FTF version yesterday (124402 dated
    >08/03/2016), Installed it and the "shared envelope bug" went away.
    >
    >Now within shared folders the envelope icon only appears if unread
    >messages are in. If all messages are read no envelope icon comes up.
    >
    >Users are happy again.
    >
    >Ken have you also got the FTF version?


    Not yet, I've been getting the bug emails though and noticed the fix
    was in so I need to do that.

    Ken

    --------------------------------------------------------
    Create and vote for enhancements!
    https://www.novell.com/products/enhancement-request.html