signature size, length, character limit

Does GroupWise Webaccess have a character, size, length limit in it's signature settings? It seems to be that over 225-ish characters does not work in webaccess although it does in the client. I can't seem to find any info on this in the documentation.

Thanks!
Wallace

Tags:

  • wnfrost,

    It appears that in the past few days you have not received a response to your
    posting. That concerns us, and has triggered this automated reply.

    These forums are peer-to-peer, best effort, volunteer run and that if your issue
    is urgent or not getting a response, you might try one of the following options:

    - Visit https://www.microfocus.com/support-and-services and search the knowledgebase and/or check
    all the other self support options and support programs available.
    - Open a service request: https://www.microfocus.com/support
    - You could also try posting your message again. Make sure it is posted in the
    correct newsgroup. (http://forums.microfocus.com)
    - You might consider hiring a local partner to assist you.
    https://www.partnernetprogram.com/partnerfinder/find.html

    Be sure to read the forum FAQ about what to expect in the way of responses:
    http://forums.microfocus.com/faq.php

    Sometimes this automatic posting will alert someone that can respond.

    If this is a reply to a duplicate posting or otherwise posted in error, please
    ignore and accept our apologies and rest assured we will issue a stern reprimand
    to our posting bot.

    Good luck!

    Your Micro Focus Forums Team
    http://forums.microfocus.com


  • In article <wnfrost.7tmaun@no-mx.forums.microfocus.com>, Wnfrost wrote:
    > Does GroupWise Webaccess have a character, size, length limit in it's
    > signature settings? It seems to be that over 225-ish characters does not
    > work in webaccess although it does in the client. I can't seem to find
    > any info on this in the documentation.


    Sorry for the delay, I missed this.

    Not that I can find, and on some quick testing I'd sent out with over 256
    character.
    Is this an issue for all users tested?
    Html vs text sigs?
    What version/build of WebAccess being used? On which OS?
    How does it 'not work'? Just no sig? Or cut off sig?
    What are the error indications? Anything in Webaccess logs?

    Do you happen to have multiple WebAccess to try this on?


    Andy of
    http://KonecnyConsulting.ca in Toronto
    Knowledge Partner
    http://forums.novell.com/member.php/75037-konecnya
    If you find a post helpful and are logged in the Web interface, please
    show your appreciation by clicking on the star below. Thanks!