Can't input Chinese character since GW2012 to GW2014.

Hello! Dear developer,

Since GW2012, I noticed that in my company, people can't input Chinese in the mail composition window, even use many Chinese Input Method. User just has to paste the message from notepad or switch to HTML mode first then back to plain text mode, then input what they are wanting.

GW 6.0 to GW 8.0 no this issue, util GW2012 to GW2014, this issue always there and make troubles to users.

Currently, the user's software environment is GW2014(14.2.2) Windows 7 SP1 / Windows 10 ENU with Chinese language and UNICODE supported.

Would you please take a look at this issue?

Thanks!

Jason

Tags:

  • Hi Jason,

    Welcome to the forums and thank you for your question.

    Please note that these forums are not officially monitored by Micro Focus. They are community forums supported by the GroupWise community. Should you wish to bring your issue, officially, to the attention of Micro Focus you need to open a Service Request.

    I do not have an immediate answer as to whether or not this is a known issue, but I will ask around and post back if I find out anything for you.

    Cheers,
  • laurabuckley;2467810 wrote:
    Hi Jason,

    Welcome to the forums and thank you for your question.

    Please note that these forums are not officially monitored by Micro Focus. They are community forums supported by the GroupWise community. Should you wish to bring your issue, officially, to the attention of Micro Focus you need to open a Service Request.

    I do not have an immediate answer as to whether or not this is a known issue, but I will ask around and post back if I find out anything for you.

    Cheers,


    Hi Laura,

    Thanks for your infomation, I'll post it in service request.

    Cheers,