WebAccess 2012 SP2 Unable to Upload Attachments

Hello!

I am working with a customer on a strange issue with GroupWise WebAccess 2012 SP2, basically they can't upload any attachments! The browse for file process works fine, but the progress bar never moves and the percentage never moves off of 0%, no matter how long you wait or how small the file. Viewing and downloading attachments works fine.

I have notice that there is a zero length file created in the /var/opt/novell/groupwise/access/temp directory for the attach, but the size never increases. The /temp directory is owned by tomcat tomcat with file permissions of 755 and tomcat is the owner of the zero length file. We have tried changing the file permissions to 777, but it didn't solve the problem.

Any ideas? This behavior is repeated on 4 WebAccess servers.

Thanks a million

brian
Parents
  • On 7/3/2013 8:36 AM, bwillhite wrote:
    >
    > Hello!
    >
    > I am working with a customer on a strange issue with GroupWise
    > WebAccess 2012 SP2, basically they can't upload any attachments! The
    > browse for file process works fine, but the progress bar never moves and
    > the percentage never moves off of 0%, no matter how long you wait or how
    > small the file. Viewing and downloading attachments works fine.
    >
    > I have notice that there is a zero length file created in the
    > /var/opt/novell/groupwise/access/temp directory for the attach, but the
    > size never increases. The /temp directory is owned by tomcat tomcat
    > with file permissions of 755 and tomcat is the owner of the zero length
    > file. We have tried changing the file permissions to 777, but it didn't
    > solve the problem.
    >
    > Any ideas? This behavior is repeated on 4 WebAccess servers.
    >
    > Thanks a million
    >
    > brian
    >
    >

    Sure isn;t their browser?

Reply
  • On 7/3/2013 8:36 AM, bwillhite wrote:
    >
    > Hello!
    >
    > I am working with a customer on a strange issue with GroupWise
    > WebAccess 2012 SP2, basically they can't upload any attachments! The
    > browse for file process works fine, but the progress bar never moves and
    > the percentage never moves off of 0%, no matter how long you wait or how
    > small the file. Viewing and downloading attachments works fine.
    >
    > I have notice that there is a zero length file created in the
    > /var/opt/novell/groupwise/access/temp directory for the attach, but the
    > size never increases. The /temp directory is owned by tomcat tomcat
    > with file permissions of 755 and tomcat is the owner of the zero length
    > file. We have tried changing the file permissions to 777, but it didn't
    > solve the problem.
    >
    > Any ideas? This behavior is repeated on 4 WebAccess servers.
    >
    > Thanks a million
    >
    > brian
    >
    >

    Sure isn;t their browser?

Children
  • On 04/07/2013 02:01, Michael Bell wrote:

    > Sure isn;t their browser?


    Which leads to an obvious question - which web browser(s) on which
    operating system(s)? Please include versions.

    HTH.
    --
    Simon
    Novell Knowledge Partner

    ------------------------------------------------------------------------
    Do you work with Novell technologies at a university, college or school?
    If so, your campus could benefit from joining the Technology Transfer
    Partner (TTP) program. See novell.com/ttp for more details.
    ------------------------------------------------------------------------