Majority of the mail rules are not working GW2012

Client is GW 2012 12.0.2 3/26/2013 Build number:108211

Majority of the mail rule stopped working since GW client was upgraded from version 8 to GW2012
Most of the rules is just a MOVE to folder once it is from an email that contains nnnnn@domain.com

Tried the following:
> Recreated the mail rule as it is
> Recreated the mail with different mail rule name and move to a different folder
> Ran the existing mail rule manually and newly re-created one
> Re-install the client


Any patch that could fix the issue?
Parents
  • trixlopez wrote:

    > Any patch that could fix the issue?


    As Massimo says, since these are executed by the POA (after reading the user db
    of course), I'd suspect that a GWCHECK contents check might help, if anything
    will.

    --
    Danita
    Novell Knowledge Partner
    GroupWise 2014 is just around the corner - will you be ready?
    http://bit.ly/cat-gw2014

    If you find this post helpful and are logged into the web interface,
    show your appreciation and click on the star below...
Reply
  • trixlopez wrote:

    > Any patch that could fix the issue?


    As Massimo says, since these are executed by the POA (after reading the user db
    of course), I'd suspect that a GWCHECK contents check might help, if anything
    will.

    --
    Danita
    Novell Knowledge Partner
    GroupWise 2014 is just around the corner - will you be ready?
    http://bit.ly/cat-gw2014

    If you find this post helpful and are logged into the web interface,
    show your appreciation and click on the star below...
Children