Upgrade from NW 65.sp3 to nw6.5sp5 , imanager now failing

I recently upgraded an NW6.5 sp3 box to NW6.5 sp5. When trying to open the
Welcome screen, or imanager directly, I get the following:

__
Service unavailable!

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance
downtime or capacity problems. Please try again later.

If you think this is a server error, please contact the webmaster.
Error 503

Tuesday, March 28, 2006 10:45:52
Apache/2.0.54 (NETWARE) mod_jk/1.2.14
__


NetStorage is also not acting properly. Any recommendations as far as how
to diagnose this issue?

Thanks,

Nathan





Parents
  • nbroome@nospam.yahoo.com wrote:

    >Error 503


    Like Edward already said, this means that Tomcat is not running on your
    server. The quickest way to get debugging information with this problem is
    to go to the server console and do the following:

    Execute the following command at the server console:
    TC4STOP

    Wait for a minute and then execute the following command:
    TOMCAT

    Now switch to the logger screen and see what errors you get. Try saving
    the logger screen (F2) and post the tail of it starting with the moment
    you executed the TOMCAT4 command here in this thread.


    --
    Marcel Cox (using XanaNews 1.18.1.2)
  • > nbroome@nospam.yahoo.com wrote:
    >
    > >Error 503

    >
    > Like Edward already said, this means that Tomcat is not running on your
    > server. The quickest way to get debugging information with this problem

    is
    > to go to the server console and do the following:
    >
    > Execute the following command at the server console:
    > TC4STOP
    >
    > Wait for a minute and then execute the following command:
    > TOMCAT


    > Now switch to the logger screen and see what errors you get. Try saving
    > the logger screen (F2) and post the tail of it starting with the moment
    > you executed the TOMCAT4 command here in this thread.
    >
    >
    > --
    > Marcel Cox (using XanaNews 1.18.1.2)

    I am gettting the EXACT same error message except we upgraded from sp3 to
    sp4. I brought this issue to the magicians at Brainshare and without being
    able to see it for themselves, they were not able to help. If a resolution
    comes up I will be glad to see it.
Reply
  • > nbroome@nospam.yahoo.com wrote:
    >
    > >Error 503

    >
    > Like Edward already said, this means that Tomcat is not running on your
    > server. The quickest way to get debugging information with this problem

    is
    > to go to the server console and do the following:
    >
    > Execute the following command at the server console:
    > TC4STOP
    >
    > Wait for a minute and then execute the following command:
    > TOMCAT


    > Now switch to the logger screen and see what errors you get. Try saving
    > the logger screen (F2) and post the tail of it starting with the moment
    > you executed the TOMCAT4 command here in this thread.
    >
    >
    > --
    > Marcel Cox (using XanaNews 1.18.1.2)

    I am gettting the EXACT same error message except we upgraded from sp3 to
    sp4. I brought this issue to the magicians at Brainshare and without being
    able to see it for themselves, they were not able to help. If a resolution
    comes up I will be glad to see it.
Children
No Data