Cannot install Reporting Server 11.1a

Zenworks 10.3 - 11.1a

The documentation states that it will decommission my current reporting server. This does not appear to happen. I get an error message after it finds my current reporting server that says:

ZENworks 11.1.0.12959 Reporting Server has been installed on this device. You must uninstall it before proceeding with the installation. I definitely do not have a 11.1 reporting server.

How can I force this uninstall?
  • mschmahl,

    It appears that in the past few days you have not received a response to your
    posting. That concerns us, and has triggered this automated reply.

    Has your problem been resolved? If not, you might try one of the following options:

    - Visit http://support.novell.com and search the knowledgebase and/or check all
    the other self support options and support programs available.
    - You could also try posting your message again. Make sure it is posted in the
    correct newsgroup. (http://forums.novell.com)

    Be sure to read the forum FAQ about what to expect in the way of responses:
    http://forums.novell.com/faq.php

    If this is a reply to a duplicate posting, please ignore and accept our apologies
    and rest assured we will issue a stern reprimand to our posting bot.

    Good luck!

    Your Novell Product Support Forums Team
    http://forums.novell.com/

  • mschmahl;2150824 wrote:
    Zenworks 10.3 - 11.1a

    The documentation states that it will decommission my current reporting server. This does not appear to happen. I get an error message after it finds my current reporting server that says:

    ZENworks 11.1.0.12959 Reporting Server has been installed on this device. You must uninstall it before proceeding with the installation. I definitely do not have a 11.1 reporting server.

    How can I force this uninstall?


    Just to be clear.... you are still running on 10.3 on all your primaries?

    What does your ZCM setup look like and which OS'es?

    -Willem