10.3.3 Agent Update Taking Weeks, Only Deploying to ~600 PCs

We're having an issue where deploying the update to the 10.3.3 agent is taking a long time, only a few dozen a day and only about 600 workstations are currently assigned the task. We have a gigabit fiber WAN, so that's not an issue. We have one primary server and 2 satellites. Some update without error, but about half of the ones completed so far, have completed with errors and just 3 failed.

After about a month, we still have 162 devices pending. It looks that only about 15-25 devices a day attempt the update. The task has no restrictions on when or how the system updates, other than selected devices. I'll post a log file or 2 when I get them.

Any ideas on why so few machines are updating?
  • Are all your workstation being used everyday?

    elphantasmo;2105188 wrote:
    We're having an issue where deploying the update to the 10.3.3 agent is taking a long time, only a few dozen a day and only about 600 workstations are currently assigned the task. We have a gigabit fiber WAN, so that's not an issue. We have one primary server and 2 satellites. Some update without error, but about half of the ones completed so far, have completed with errors and just 3 failed.

    After about a month, we still have 162 devices pending. It looks that only about 15-25 devices a day attempt the update. The task has no restrictions on when or how the system updates, other than selected devices. I'll post a log file or 2 when I get them.

    Any ideas on why so few machines are updating?
  • patrick_reeder;2105698 wrote:
    Are all your workstation being used everyday?


    More or less.