WinPE upload failed with ZCM2017Sp3

Hello,

I tried to upload winpe.wim into ZCM 2017Sp3 and I get the error "Unable to mount the selected wim file"
I have installed the newest ADK for Win10 1803 on my PC. I tried it on another PC with Win10 also the same error.
The error appears on both 32bit and 64bit WinPE files.

Andy Help?

Andy

Tags:

Parents
  • You must start the browser with "RunAsAdministrator" due to some things the system does to prep the files to upload.
    It is possible some browsers may not work...there have been some finicky issues in the past....

    I just uploaded using the Latest FireFox on 1803.
    That was the 1st browser I tested, so I can't comment on Edge, etc.....


    Adeckert;2488282 wrote:
    Hello,

    I tried to upload winpe.wim into ZCM 2017Sp3 and I get the error "Unable to mount the selected wim file"
    I have installed the newest ADK for Win10 1803 on my PC. I tried it on another PC with Win10 also the same error.
    The error appears on both 32bit and 64bit WinPE files.

    Andy Help?

    Andy
Reply
  • You must start the browser with "RunAsAdministrator" due to some things the system does to prep the files to upload.
    It is possible some browsers may not work...there have been some finicky issues in the past....

    I just uploaded using the Latest FireFox on 1803.
    That was the 1st browser I tested, so I can't comment on Edge, etc.....


    Adeckert;2488282 wrote:
    Hello,

    I tried to upload winpe.wim into ZCM 2017Sp3 and I get the error "Unable to mount the selected wim file"
    I have installed the newest ADK for Win10 1803 on my PC. I tried it on another PC with Win10 also the same error.
    The error appears on both 32bit and 64bit WinPE files.

    Andy Help?

    Andy
Children
No Data