Subscribe and Share stuck - Replication "Assigned"

We've had Subscribe and Share set up between our new ZCM 2017 Zone and old one for a while now, transferring Bundles with no issues.

However after the last round of Bundle imports there were some errors to resolve, which I sorted the Actions for but now I can't trigger a "Run now" for another replication run.

Status: Assigned


I've tried restarting all ZCM services on both ends of the Subscription with no joy. Any ideas before I have to get into SR territory?
  • There is one Suscribe and Share issue fixed in Update 3.
    Does not 100% match, but perhaps...

    if you open an SR ask about defect#1087322
    That should give your engineer a good list of folks to talk to

    Again...it does not 100% line up, but I could see how the resolved issue could manifest itself in a number of different ways...
  • There is one Suscribe and Share issue fixed in Update 3.
    Does not 100% match, but perhaps...

    if you open an SR ask about defect#1087322
    That should give your engineer a good list of folks to talk to

    Again...it does not 100% line up, but I could see how the resolved issue could manifest itself in a number of different ways...
  • CRAIGDWILSON;2489942 wrote:
    There is one Suscribe and Share issue fixed in Update 3.
    Does not 100% match, but perhaps...

    if you open an SR ask about defect#1087322
    That should give your engineer a good list of folks to talk to

    Again...it does not 100% line up, but I could see how the resolved issue could manifest itself in a number of different ways...


    Thanks, have just raised the SR via Customer Center