Ldap problem

Hi,

We have an LDAP server running on Netware 6.5 that works fine, but sometimes
it fails to respond to anonymous queries
while with credentials works fine. The problem is solved when we restart the
server.
Any ideas?

Regards.



Tags:

  • -----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
    Hash: SHA1

    Probably a better question for the eDirectory forums. This is mostly
    intended to work with LDAP programming issues.

    When this happens get a trace of the issue and include that in your post.
    There is a TID on how to properly enable LDAP tracing on all platforms as
    I recall.

    Good luck.





    On 12/27/2010 07:50 AM, Adrian wrote:
    > Hi,
    >
    > We have an LDAP server running on Netware 6.5 that works fine, but sometimes
    > it fails to respond to anonymous queries
    > while with credentials works fine. The problem is solved when we restart the
    > server.
    > Any ideas?
    >
    > Regards.
    >
    >
    >

    -----BEGIN PGP SIGNATURE-----
    Version: GnuPG v2.0.15 (GNU/Linux)
    Comment: Using GnuPG with Mozilla - http://enigmail.mozdev.org/

    iQIcBAEBAgAGBQJNGLHhAAoJEF XTK08PnB5Z8IP/jXb24p5/VYatuTf31u2XSrV
    UgjiZ cykXf8VeLyzruig5J4ohZI9E1ovQWUEObpz6UqZ1Y3UvBwTzyraqcBx81n
    g WjahIfirIY03At3gEu7Hb1k7I4tqjXbFXo7QjqqQ4o/BF4VkOfhtHSgb1AiKaa
    OZAtx4fv4vYp7/4GwT1u0apq8EetM//cVY CTRBWsaz4 2MFOFd/mKIjP2vZ3Ebt
    RsNBSu8iLDEni6qFdgq7tU1Ew1LghRbTFQXaxTzui9x6uA0ORASvKocpuq2ZAe3N
    kr3b4amhXFftTSS8Vt5pHE5Gx0xvfeRlwX3ku88zV7wMvUbosOGD94lrYsUvi3Ud
    hM9AiZX2zf5k gsJKsr3melmlkUhbi/GnmrmyMW2f6yYhL4a61NnxAHBnH/Y6mAg
    2WG1ErkHw5OlFGzO axvRPP4d5yKxtewBiqEsgxa361Yfy2 culfxll6/wiakwDc
    F6VcDQDzPEP5WpJ0/PCDhxkZUBvEYXkRscJBcypfqC/ulNfvEeNgsBC87F/xxVXL
    01mTUcqOsj2Cu4JF5lt87IJYg52A5Kjh3RsQ2Xxgez7prt8Zc90EZYqSg2jTpQag
    Fgwb25mQUSmpmeeXLLqew7Az40JlO96TSoq1b/0ula/zI37zCxxhJg6jV1uKEsQw
    i3/BEJjjEX1QBpIg2k6E
    =IpXg
    -----END PGP SIGNATURE-----