After migrate to IDM 4.7 SP 1, error to login in portal

Hi

Enviroment

  • SO RHEL 7.3
  • eDirectory 9.1 SP2 (40103.11)
  • iManager 3.1.2
  • IDM 4.7.1.1
  • Identity Applications 4.7.1.1


Day 1
migrate to idm 4.7.1 the installation, everything looks correct.
- Login correctly on the portal.

on Next Day

Log: idapps.out

2019-01-17 15:20:12,010 ERROR [com.novell.common.auth.JAASManager] (http-nio-8080-exec-7) [RBPM] Login failed for user: CN=uaadmin,OU=Services,OU=Accounts,O=Meta
2019-01-17 15:20:12,010 ERROR [com.novell.common.auth.JAASManager] (http-nio-8080-exec-12) [RBPM] Login failed for user: CN=uaadmin,OU=Services,OU=Accounts,O=Meta
2019-01-17 15:20:20,187 INFO [com.novell.pwdmgt.util.PasswordHelper] (http-nio-8080-exec-11) [RBPM] [Login_Failure] CN=uaadmin,OU=Services,OU=Accounts,O=Meta failed to log in.
2019-01-17 15:20:20,187 ERROR [com.novell.common.auth.JAASManager] (http-nio-8080-exec-11) [RBPM] Login failed for user: CN=uaadmin,OU=Services,OU=Accounts,O=Meta
2019-01-17 15:20:28,448 INFO [com.novell.pwdmgt.util.PasswordHelper] (http-nio-8080-exec-13) [RBPM] [Login_Failure] CN=uaadmin,OU=Services,OU=Accounts,O=Meta failed to log in.
2019-01-17 15:20:28,448 ERROR [com.novell.common.auth.JAASManager] (http-nio-8080-exec-13) [RBPM] Login failed for user: CN=uaadmin,OU=Services,OU=Accounts,O=Meta
2019-01-17 15:20:41,834 INFO [com.novell.pwdmgt.util.PasswordHelper] (http-nio-8080-exec-10) [RBPM] [Login_Failure] CN=uaadmin,OU=Services,OU=Accounts,O=Meta failed to log in.
2019-01-17 15:20:41,834 ERROR [com.novell.common.auth.JAASManager] (http-nio-8080-exec-10) [RBPM] Login failed for user: CN=uaadmin,OU=Services,OU=Accounts,O=Meta
2019-01-17 15:21:02,464 INFO [com.novell.pwdmgt.util.PasswordHelper] (http-nio-8080-exec-13) [RBPM] [Login_Failure] CN=uaadmin,OU=Services,OU=Accounts,O=Meta failed to log in.
2019-01-17 15:21:02,465 ERROR [com.novell.common.auth.JAASManager] (http-nio-8080-exec-13) [RBPM] Login failed for user: CN=uaadmin,OU=Services,OU=Accounts,O=Meta
2019-01-17 15:21:12,426 INFO [com.novell.pwdmgt.util.PasswordHelper] (http-nio-8080-exec-5) [RBPM] [Login_Failure] CN=uaadmin,OU=Services,OU=Accounts,O=Meta failed to log in.
2019-01-17 15:21:12,426 ERROR [com.novell.common.auth.JAASManager] (http-nio-8080-exec-5) [RBPM] Login failed for user: CN=uaadmin,OU=Services,OU=Accounts,O=Meta
2019-01-17 15:21:25,225 INFO [com.novell.pwdmgt.util.PasswordHelper] (http-nio-8080-exec-10) [RBPM] [Login_Failure] CN=uaadmin,OU=Services,OU=Accounts,O=Meta failed to log in.
2019-01-17 15:21:25,226 ERROR [com.novell.common.auth.JAASManager] (http-nio-8080-exec-10) [RBPM] Login failed for user: CN=uaadmin,OU=Services,OU=Accounts,O=Meta


Log OSP

Preamble: [Tenant]
Priority Level: WARNING
Java: internal.osp.framework.OSPTenant$ProbeTlsTask.run() [2382] thread=osp-common-thread-1
Time: 2019-01-17T15:14:10.452-0300
Log Data: Server is not configured for Transport Layer Security (TLS)


in configupdate, change config RBPM to auto
SAML version (sasMethodVersion) 2837


After restart tomcat first login is correct, but 5-10 minutes, in de the server JAVA service 95% and no more logins

Any ideas?
Thanks in advance.