Agent registration failing on Red Hat

Hi

We have a new RHEL server set up and the agent installed successfully.

On registering we see the following in the agent log and the agent does not show up under hosts section.

Wed Mar 28 19:17:28 2018, 220, 2370897664, 4641, Info, Rechecking service registration in 30 minutes
Wed Mar 28 19:47:28 2018, 231, 2368792320, 4641, Info, Checking service registration for localhost.localdomain (localhost.localdomain)
Wed Mar 28 19:47:28 2018, 231, 2368792320, 4641, Info, valid from Wed Mar 28 17:47:28 2018 to Wed Apr 25 17:47:28 2018 (registry offset 0 seconds)
Wed Mar 28 19:47:28 2018, 232, 2368792320, 4641, Info, No registry servers defined
Wed Mar 28 19:47:28 2018, 232, 2368792320, 4641, Info, Rechecking service registration in 30 minutes

Regards
Rohit
  • Just wildly guessing, what do you get from 'ss' (or netstat) regarding
    listening sockets?


    ss -planeto | grep 'LISTEN '


    Also, to what does localhost or localhost.localdomain resolve?


    host localhost
    host localhost.localdomain
    grep -v -e '^#' -e '^$' /etc/hosts



    --
    Good luck.

    If you find this post helpful and are logged into the web interface,
    show your appreciation and click on the star below.

    If you want to send me a private message, please let me know in the
    forum as I do not use the web interface often.
  • Hi AB, this is resolved now. We didn't realize we were exceeding 5 hosts trial limit in the test env.
    The logs kept pointing to some issue. So could not figure it out initially.

    Regards,
    Rohit
  • Makes sense; thank-you for sharing your results as others will probably
    have the same question sometime.


    --
    Good luck.

    If you find this post helpful and are logged into the web interface,
    show your appreciation and click on the star below.

    If you want to send me a private message, please let me know in the
    forum as I do not use the web interface often.