Idea ID: 1668886

In Service portal Suite we don’t see the color and size which we set in Service Catalog in SM

Status : Already Offered
Already Offered
See status update history
over 2 years ago

Refer to attached Screen Shot (SM Capture.PNG) where the color and size was set in Service Catalog in Service Manager  but in the Service portal Suite we don’t see the color and size (Refer to atttached Service Portal Suite Capture.PNG) which we set in Service Catalog in Service Manager 

So I am open an ER for this issue to get votes to get this ER implemented.

Tags:

  • Checked and found both of below html statements work well in html editor of SM webtier.

     

    <p><span style="color:#cc0000;"><span style="font-size:16px;"><strong>Ricordarsi gli allegati.</strong></span></span></p>

    to

    <p><span><span style="font-size:16px;"><font color="red"><strong>Ricordarsi gli allegati.</strong></font></span></span></p>

  • New updates!!!!!1

    Using html editor inside Windows Client it works properly (it uses <font color...>).

    Using html editor inside web client id doesn't work (it uses <style="color:....">)

    Roberto

  • Found something interesting...

    Changing manually source code from

    <p><span style="color:#cc0000;"><span style="font-size:16px;"><strong>Ricordarsi gli allegati.</strong></span></span></p>

    to

    <p><span><span style="font-size:16px;"><font color="red"><strong>Ricordarsi gli allegati.</strong></font></span></span></p>

    it works.

    Now the question is, how to tell SM to use <font colo> tag instead of <style ="color...">  ?

    Thanks

  • Here is the html source:

     

    <p>Voltura Utenza Per Cessazione</p>

    <p><span style="color:#cc0000;"><span style="font-size:16px;"><strong>Ricordarsi gli allegati.</strong></span></span></p>

  • Tried again.

    No way. Bold, underline and italic are ok!!!

    But colors are not displayed.

    Tried with IE, Chrome, Firefox. Nothing at all!!

    I'm using SM 9.63 with SMA 2019.11