This discussion has been locked.
You can no longer post new replies to this discussion. If you have a question you can start a new discussion

BSM 9.10: Error when trying to log into BSM

Hello,  

 

I am getting the below error from IIS.   I have checked everything on the Microsoft website for the article on this error. 

 

HTTP Error 500.0 - Internal Server Error Calling LoadLibraryEx on ISAPI filter "I:\HPBSM\bin\IIS\isapi_redirect.dll" failed

 

Does anyone have a clue as to hpow to resovle this or seen this with BSM 9.10 and IIS 7.5?

 

Any information greatly appreciated.

 

Thanks.

Parents Reply Children
  • Rajasekhar,

     

    I performed what update within the IISConfigNEW.bat file.

     

    Here is output from command and errors:

     

    I:\HPBSM\dat>IISConfigNEW.bat

    I:\HPBSM\dat>rem IIS configuration

    I:\HPBSM\dat>if "1" == "0" goto end

    I:\HPBSM\dat>echo
    ECHO is on.

    I:\HPBSM\dat>copy I:\HPBSM\bin\IIS\isapi_redirect-amd64.dll I:\HPBSM\bin\IIS\isa
    pi_redirect.dll
            1 file(s) copied.

    I:\HPBSM\dat>call I:\HPBSM\bin\run64bit-batch.bat I:\HPBSM\dat\IISRegisterIsapiR
    edirect.bat

    I:\HPBSM\dat>SET PRODUCT_HOME_PATH=I:\HPBSM

    I:\HPBSM\dat>I:\HPBSM\JRE64\bin\java.exe -cp I:\HPBSM\lib\configserver.jar;I:\HP
    BSM\lib\javacore.jar;I:\HPBSM\lib\log4j.jar com.mercury.infra.configserver.Execu
    teWindows64BitBatch I:\HPBSM\dat\IISRegisterIsapiRedirect.bat
    log4j:WARN No appenders could be found for logger (com.mercury.infra.utils.logge
    r.LogFactory).
    log4j:WARN Please initialize the log4j system properly.
    I:\HPBSM\dat>regedit /s I:\HPBSM\dat\64bitRedirector.reg

    I:\HPBSM\dat>rem mark filter - for redirect filter configuration. Don't delete t
    his

    I:\HPBSM\dat>rem mark 1 for iis config class - don't delete this

    I:\HPBSM\dat>if "7" == "7" goto iis7

    I:\HPBSM\dat>CD C:\Windows\System32\inetsrv

    I:\HPBSM\dat>C:\Windows\System32\inetsrv\APPCMD set app "Default Web Site/" /app
    licationPool:DefaultAppPool
    APP object "Default Web Site/" changed

    I:\HPBSM\dat>C:\Windows\System32\inetsrv\APPCMD add app /site.name:"Default Web
    Site" /path:/ext  /physicalPath:I:\HPBSM\bin /applicationPool:DefaultAppPool
    APP object "Default Web Site/ext" added
    VDIR object "Default Web Site/ext" added

    I:\HPBSM\dat>C:\Windows\System32\inetsrv\APPCMD add app /site.name:"Default Web
    Site" /path:/jakarta  /physicalPath:I:\HPBSM\bin\IIS /applicationPool:DefaultApp
    Pool
    APP object "Default Web Site/jakarta" added
    VDIR object "Default Web Site/jakarta" added

    I:\HPBSM\dat>C:\Windows\System32\inetsrv\APPCMD set site "Default Web Site" /bin
    dings:"http/*:80:" /limits.connectionTimeout:00:15:00
    SITE object "Default Web Site" changed

    I:\HPBSM\dat>C:\Windows\System32\inetsrv\APPCMD set config -section:system.webSe
    rver/staticContent / "[fileExtension='.properties',mimeType='application/octet-s
    tream']"
    Applied configuration changes to section "system.webServer/staticContent" for "M
    ACHINE/WEBROOT/APPHOST" at configuration commit path "MACHINE/WEBROOT/APPHOST"

    I:\HPBSM\dat>C:\Windows\System32\inetsrv\APPCMD set config -section:system.webSe
    rver/staticContent / "[fileExtension='.SSX',mimeType='application/octet-stream']
    "
    Applied configuration changes to section "system.webServer/staticContent" for "M
    ACHINE/WEBROOT/APPHOST" at configuration commit path "MACHINE/WEBROOT/APPHOST"

    I:\HPBSM\dat>C:\Windows\System32\inetsrv\APPCMD set config -section:system.webSe
    rver/staticContent / "[fileExtension='.SHP',mimeType='application/octet-stream']
    "
    Applied configuration changes to section "system.webServer/staticContent" for "M
    ACHINE/WEBROOT/APPHOST" at configuration commit path "MACHINE/WEBROOT/APPHOST"

    I:\HPBSM\dat>C:\Windows\System32\inetsrv\APPCMD set config -section:system.webSe
    rver/staticContent / "[fileExtension='.savf,mimeType='application/octet-stream']
    "
    ERROR ( message:Malformed collection indexer; format is [@position,name='value',
    name2='value2',...].  The @position specifier is optional, and be '@start', '@en
    d', or '@N' where N is a numeric index into the collection. )

    I:\HPBSM\dat>C:\Windows\System32\inetsrv\APPCMD set config -section:system.webSe
    rver/isapiFilters / "[name='jakartaFilter',path='I:\HPBSM\bin\IIS\isapi_redirect
    .dll',enabled='True']" /commit:apphost
    Applied configuration changes to section "system.webServer/isapiFilters" for "MA
    CHINE/WEBROOT/APPHOST" at configuration commit path "MACHINE/WEBROOT/APPHOST"

    I:\HPBSM\dat>C:\Windows\System32\inetsrv\APPCMD set config "Default Web Site/jak
    arta" -section:system.webServer/handlers /accessPolicy:Read,Script,Execute /comm
    it:apphost
    Applied configuration changes to section "system.webServer/handlers" for "MACHIN
    E/WEBROOT/APPHOST/Default Web Site/jakarta" at configuration commit path "MACHIN
    E/WEBROOT/APPHOST"

    I:\HPBSM\dat>C:\Windows\System32\inetsrv\APPCMD set config -section:system.webSe
    rver/security/isapiCgiRestriction / "[path='I:\HPBSM\bin\IIS\isapi_redirect.dll'
    ,allowed='True',description='jakartaFilter']" /commit:apphost
    ERROR ( message:New add object missing required attributes. Cannot add duplicate
     collection entry of type 'add' with unique key attribute 'path' set to 'I:\HPBS
    M\bin\IIS\isapi_redirect.dll'
    . )

    I:\HPBSM\dat>net stop w3svc
    The World Wide Web Publishing Service service is stopping.
    The World Wide Web Publishing Service service was stopped successfully.


    I:\HPBSM\dat>net start w3svc
    The World Wide Web Publishing Service service is starting.
    The World Wide Web Publishing Service service was started successfully.

    I:\HPBSM\dat>

     

    Any ideas?

     

    Thanks.



  • Rajasekhar,

     

    What order do the ISAPI Filters need to be in for BSM 9 and IIS 7.5?

     

    Any info greatly appreciated.

     

    Thanks.

  • I am completely out of clues here. As per the output yo have shared, the IIS config completed fine & issue should be fixed with this. What error you are getting now? Confirm if you have did a hard reboot of the server. Before that ensure to run BSM service as a user rather than with system account.