OO 10.70 - Purge Debugger Events Not Purging Entirely even though lastXDays = 0

Hi!

OO 10.70

I noticed the my Purge Debugger Events, not clearing up my OO_DEBUGGER_EVENTS table entirely even though I set my lastXDays input param to 0... However, I get some results though like small amount of records deleted (e.g. 12, 2, 1)...
Here are my other settings: maxAmount = 100000 ; delayBetweenRequests = 15

Any advise? because I noticed my Database Consumption in Central keeps on increasing from time to time even though I scheduled my purge flows to run every 15 minutes for Execution and 30 minutes for Debugger...

Thanks in advance...

Dondon

 

 

Parents Reply Children
  • If the flow is returning -1 for records being deleted, it's probably because a previous run was canceled before it was finished, or because two instances of the flow were executed at the same time..

    The fix for me was to log into the database and clear the row that represented the lock, per:

    DELETE FROM OO_TABLE_LOCKS WHERE NAME = 'PURGE_ALL';
    -- then commit, depending on the DB platform...
    COMMIT;

     

  • The flow  is returning the number of deleted records, but nothing is being deleted since when I check the “database health” , the amount of  “debugger usage” remains the same.

  • 1. Stop Central and Backup your DB.

    2. Execute these query to make sure no flows are in running/pending state:

    UPDATE OO_EXECUTION_SUMMARY SET STATUS = 'CANCELED', END_TIME=START_TIME WHERE STATUS IN ('RUNNING','PAUSED','PENDING_PAUSE','PENDING_CANCEL');

     

    3. Purge Debugger Events

    TRUNCATE TABLE OO_DEBUGGER_EVENTS;

  • Hi Don
    thanks for sharing this info.
    just run the 'purge execution summary' and within less a minute it finishes on error,
    by this reason 'The request could not be completed', which I could not find
    much.
    but right after the execution of your queries take place, should I run the flow?
    best wishes
    Raphael