Error message when logging into Web client - SM 9.41

Error message when logging into Web client - SM 9.41

When I log onto our Web client, I receive this error message:

I received a fix for our 9.40 system ( QCCR1E124742_SM941_SM930 ) and it was successful, but now we're getting this for 9.41.

The SL-SMModuleConfig in 9.41 is the same as in the above unload.

Parents Reply Children
  • Larry,

    Check to see if the operator "hollinla" has a matching contacts records, that is if the operator contact.name does not point to a contact record I can get the error in your log:

    "operator has no properties"

    Steve Hirschfeld

    HPE Support.

  • Hi Steve!

    We don't sync our operators to the contacts.  On the company record, syncOpCon is false.

    We don't even display the field contact.name on the operator format.

    The contact.name value on the operator record for my ID is NULL..

    I will try setting it to the contact.name on the contacts file and see if this fixes it.

     

     

  • Verified Answer

    I wasn't able to reproduce but it does look like Steve may be right.  I compared your trace with mine and your trace ends here:

    {"scriptName":"SMCRemoteService","functionName":"getUserInfo","params":["hollinla",true]}</scriptargs></service></SOAP-ENV:Body></SOAP-ENV:Envelope>

    If you following that SMCRemoteService to getUserInfo you'll find it calls getUserInfo which calls GetContactByOperator which eventually calls getContact.  If what Steve mentioned isn't the exact issue you can debug those portions to see what may be missing.

    regards,

    Jason W. 

  • Looks like Steve strikes again - That fixed it!

    We've never synced the operators & contacts as we load our contacts using Connect-IT from exchange data, Thanks so much for delving into this - I really appreciate it!