Enrichment rule is not working

Hi,

 

I am using HP UD 10.10 CP: 13.0.1179 on Windows OS.

 

I am creating an Enrichment rule to populate the "Node" CIT attributes in the "Database" CIT. For e.g. I want to populate the "Discovered Model" and "Serial Number" attributes of "Node" CIT into "Database" CIT(I have created custom attributes to populate this data in Database CIT). The Cardinality is set to (Node:Database) as 1:*

 

I am mapping the attribute from Node CIT to Database CIT in the Query Node definition of Enrichment Rules tab for Update action for "Database" CIT.

 

But then the rule is not working as it is not populating the custom attributes with the respective values in the Database CIT.

 

Please help me know with any inputs on this.

 

Thanks in advance

Parents
  • Hello,

     

    I would suggest to filter the TQL to contain just 1 pair. Then you can enable debug for reconciliation logs and cmdb.enrichment from UCMDBServer\conf\log\ folder.IF the problem reproduces upload cmdb.enrichment and cmdb,reconciliation.log.

     

    If the TQL contains a lot of CIs you can consider to split the TQL or increase the value of the setting tql.resultutils.chunk.keepingperiod.seconds(it requires a server restart).

     

    Best Regards,

    Gabi Medan

Reply
  • Hello,

     

    I would suggest to filter the TQL to contain just 1 pair. Then you can enable debug for reconciliation logs and cmdb.enrichment from UCMDBServer\conf\log\ folder.IF the problem reproduces upload cmdb.enrichment and cmdb,reconciliation.log.

     

    If the TQL contains a lot of CIs you can consider to split the TQL or increase the value of the setting tql.resultutils.chunk.keepingperiod.seconds(it requires a server restart).

     

    Best Regards,

    Gabi Medan

Children
No Data