VMware vCenter Topology by vim Job is not pulling network CITs or license CITs from vCenter

We are currently at uCMDB version 10.01 CUP2.145, Content Pack 12.0.825. The vCenter environment is 5.0

 

Below are the VMware CI Types we are receiving.

 

VMware Cluster

VMware DAS Config

VMware Datastore

VMware ESX Server

VMware Host Resource

VMware VirtualCenter

 

Below is the snippet from the communication log. There are of course no authentication errors in the log and the VMware team assures me the service account we are using has system.read and global.licenses permissions.

 

 <log start="15:36:58" severity="debug">Connected to VMware server, type VirtualCenter, version 5.0, client type JAX_WS</log>
 <log start="15:36:58" severity="debug">Found 1 datacenter</log>
 <log start="15:36:58" severity="debug">Datacenter 'datacenter'</log>
 <log start="15:36:58" severity="debug"> ... Cluster 'Cluster ProdQA'</log>
 <log start="15:36:59" severity="debug"> ...... 3 hosts</log>
 <log start="15:37:00" severity="debug"> ......... VMs total = 28, powered off = 0, no host key = 0, skipped = 0</log>
 <log start="15:37:00" severity="debug"> ...... 28 virtual machines</log>
 <log start="15:37:00" severity="debug"> ... Cluster 'Cluster PCI'</log>
 <log start="15:37:01" severity="debug"> ...... 2 hosts</log>
 <log start="15:37:01" severity="debug"> ......... VMs total = 3, powered off = 0, no host key = 0, skipped = 0</log>
 <log start="15:37:01" severity="debug"> ...... 3 virtual machines</log>
 <log start="15:37:01" severity="debug"> ... Cluster 'Cluster DMZ'</log>
 <log start="15:37:01" severity="debug"> ...... 2 hosts</log>
 <log start="15:37:01" severity="debug"> ......... VMs total = 10, powered off = 1, no host key = 0, skipped = 1</log>
 <log start="15:37:01" severity="debug"> ...... 9 virtual machines</log>
 <log start="15:37:01" severity="debug"> ... 3 clusters</log>
 <log start="15:37:01" severity="debug"> ...... 7 datastores</log>
 <log start="15:37:01" severity="warn">Query returned no result</log>
 <log start="15:37:01" severity="warn">Query returned no result</log>
 <log start="15:37:02" severity="warn">Cannot find DVS by name 'ProdQA-VDS'</log>
 <log start="15:37:02" severity="warn">Cannot find DVS by name 'ProdQA-VDS'</log>
 <log start="15:37:02" severity="warn">Cannot find DVS by name 'ProdQA-VDS'</log>
 <log start="15:37:02" severity="warn">Cannot find DVS by name 'PCI-VDS'</log>
 <log start="15:37:02" severity="warn">Cannot find DVS by name 'PCI-VDS'</log>
 <log start="15:37:02" severity="warn">Cannot find DVS by name 'DMZ-VDS'</log>
 <log start="15:37:02" severity="warn">Cannot find DVS by name 'DMZ-VDS'</log>
 <log start="15:37:02" severity="debug"> -- Sending vector of 429 objects</log>
 <log start="15:37:03" severity="debug"> -- Sending vector of 5 objects</log>
 <DISCONNECT start="15:37:03" duration="8" CMD="client_disconnect" RESULT="" IS_NULL="Y" type="vmware" credentialsId="31_1_CMS" />

 

Any ideas?