Highlighted
Visitor.
123 views

Does anyone know how to resolve the 'Script Error' pop-up when click on 'Help' icon from ALM 15.0 v?

Click "?" or help icon in ALM 15.0v and you will see the script error pop-up.

Steps to reproduce the script error:
1. Login to the ALM (Test/Prod environments)
2. Click "?" or help icon. "Script Error' window pop-up.
3. Click on 'No' takes you to where you want to go, click on 'Yes' twice also takes you to where you want to go. [Click on 'No' Should actually close the help window ?]

An error has occurred in the script on this page
Line: 57
Char: 11691
Error: 'required' is undefined
Code: 0

 

 

3 Replies
Highlighted
Micro Focus Expert
Micro Focus Expert

This is a known issue and we will take into consideration.

0 Likes
Highlighted
Visitor.

Thanks for responding. I believe it will be communicated here when there is a solution for this ?

Thanks,
Shiva
0 Likes
Highlighted
Micro Focus Frequent Contributor
Micro Focus Frequent Contributor

The future solution will be simply open the "Help" by your default browser. As for now, you may try unzip and merge the attached registry to work it around if it works in your environment. It basically set a value under 

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main\FeatureControl\FEATURE_BROWSER_EMULATION]

for ALM Client to handle the web page in IE11 mode.

 

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.