Highlighted
Absent Member.. Absent Member..
Absent Member..
515 views

QC 11 Post Processing

So I created a custom excel report with post processing.  There was a checkbox that allowed me to indicate that I wanted to run post processing.  This worked well and the xlsm file was created with my post processing.

 

Now, for that report and all new ones, that post processing checkbox has disappeared, however post processing is still running for my first report.

 

Now I have created a second report with post processing.  There is no checkbox and the post processing is not running.  I have a msgbox at the top and I am not getting that and no xlsm file is being created.

 

Thoughts ?

 

Thanks,

 

Barry Alkis

0 Likes
1 Reply
Highlighted
Absent Member.. Absent Member..
Absent Member..

Hi Barry,

Check with your groups and permissions. What version you are using? and what patch level.

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.