jlrodriguez Super Contributor.
Super Contributor.
593 views

Analytics Server and server statiscs

Hi,

Following the documentation, I selected to audit the Server Statistics on the Administration Console to fill the following graphics:
Identity Server Active Users
Access Gateway Active Users
Access Gateway Uptime
Access Gateway Requests Trend
Access Gateway Cache Utilization

All other graphics are displayed correctly, but nothing related to server statistics is displayed.

Any idea what may be missing?

It's a NAM Appliance 4.4.1.

Regards
Jose Luis
0 Likes
4 Replies
AutomaticReply Absent Member.
Absent Member.

Re: Analytics Server and server statiscs

jlrodriguez,

It appears that in the past few days you have not received a response to your
posting. That concerns us, and has triggered this automated reply.

These forums are peer-to-peer, best effort, volunteer run and that if your issue
is urgent or not getting a response, you might try one of the following options:

- Visit https://www.microfocus.com/support-and-services and search the knowledgebase and/or check
all the other self support options and support programs available.
- Open a service request: https://www.microfocus.com/support
- You could also try posting your message again. Make sure it is posted in the
correct newsgroup. (http://forums.microfocus.com)
- You might consider hiring a local partner to assist you.
https://www.partnernetprogram.com/partnerfinder/find.html

Be sure to read the forum FAQ about what to expect in the way of responses:
http://forums.microfocus.com/faq.php

Sometimes this automatic posting will alert someone that can respond.

If this is a reply to a duplicate posting or otherwise posted in error, please
ignore and accept our apologies and rest assured we will issue a stern reprimand
to our posting bot.

Good luck!

Your Micro Focus Forums Team
http://forums.microfocus.com



0 Likes
EricVeysey1 Absent Member.
Absent Member.

Re: Analytics Server and server statiscs

I ran into this issue as well with several clients. I believe NAM simply isn't sending out this data to the Analytics server.

I captured all the data from NAM to the analytics server and noticed it doesn't send it.

0 Likes
Highlighted
jlrodriguez Super Contributor.
Super Contributor.

Re: Analytics Server and server statiscs

So, from your answer I undestand that you have not find a solution?

I've an open SR with Micro Focus, and so far, no solution, and it's been more than a month.

Regards
Jose Luis
0 Likes
EricVeysey1 Absent Member.
Absent Member.

Re: Analytics Server and server statiscs

jlrodriguez;2496426 wrote:
So, from your answer I undestand that you have not find a solution?

I've an open SR with Micro Focus, and so far, no solution, and it's been more than a month.

Regards
Jose Luis


I did the same thing, SR was opened for a couple months and they just closed it without resolution. Let us know if you fair better.

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.