prasenjitmass Trusted Contributor.
Trusted Contributor.
127 views

Formfill with Auto submit option get looping

Hi,
We are configuring an application for SSO with formfill method (AM 4.4) where there is not any additional script or function. only password which is encrypted using CryptoJS library with HMACSHA256 Encryption and a Secret passphrase in the request.

After configuration , without Auto submit on, AM redirect the user to application login page with username and password . If clicking submit button, get the home page of application. But if Auto submit option is on the request / page is looping.

Can anyone help in this regards?
0 Likes
2 Replies
Knowledge Partner
Knowledge Partner

Re: Formfill with Auto submit option get looping

On 04-06-2019 9:24 PM, prasenjitmass wrote:
>
> Hi,
> We are configuring an application for SSO with formfill method (AM 4.4)
> where there is not any additional script or function. only password
> which is encrypted using *CryptoJS library with HMACSHA256 Encryption*
> and a *Secret passphrase* in the request.
>
> After configuration , without Auto submit on, AM redirect the user to
> application login page with username and password . If clicking submit
> button, get the home page of application. But if Auto submit option is
> on the request / page is looping.
>
> Can anyone help in this regards?
>
>


So is NAM sending the right (encrypted) password? It doesn't sound like it. Are you sure there are no additional functions executed when the form is
submitted?

--
Cheers,
Edward
0 Likes
Nihii Respected Contributor.
Respected Contributor.

Re: Formfill with Auto submit option get looping

edmaa;2500546 wrote:
On 04-06-2019 9:24 PM, prasenjitmass wrote:
>
> Hi,
> We are configuring an application for SSO with formfill method (AM 4.4)
> where there is not any additional script or function. only password
> which is encrypted using *CryptoJS library with HMACSHA256 Encryption*
> and a *Secret passphrase* in the request.
>
> After configuration , without Auto submit on, AM redirect the user to
> application login page with username and password . If clicking submit
> button, get the home page of application. But if Auto submit option is
> on the request / page is looping.
>
> Can anyone help in this regards?
>
>


So is NAM sending the right (encrypted) password? It doesn't sound like it. Are you sure there are no additional functions executed when the form is
submitted?

--
Cheers,
Edward


Probably multiple "Submit" buttons. Enable debug mode to check.
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.