6525036 Super Contributor.
Super Contributor.
585 views

Missing Acces Gateway - On NAM appliance

Hi,

I just installed a NAM 4.4 Appliance from this media AM_44_AccessManagerAppliance_Eval-1130.iso
After the install, there is no Access Gateway, and no Acces Gateway cluster.

Can anyone guess what can be wrong?

I have another installed appliance, where the access gateway is present.

-Nicolai
0 Likes
5 Replies
Knowledge Partner Knowledge Partner
Knowledge Partner

Re: Missing Acces Gateway - On NAM appliance

On 22-02-2019 2:54 AM, 6525036 wrote:
>
> Hi,
>
> I just installed a NAM 4.4 Appliance from this media
> AM_44_AccessManagerAppliance_Eval-1130.iso
> After the install, there is no Access Gateway, and no Acces Gateway
> cluster.
>
> Can anyone guess what can be wrong?
>
> I have another installed appliance, where the access gateway is
> present.


can you post the log /opt/novell/nam/mag/logs/catalina.out?


--
Cheers,
Edward
0 Likes
6525036 Super Contributor.
Super Contributor.

Re: Missing Acces Gateway - On NAM appliance

edmaa;2495836 wrote:
On 22-02-2019 2:54 AM, 6525036 wrote:
>
> Hi,
>
> I just installed a NAM 4.4 Appliance from this media
> AM_44_AccessManagerAppliance_Eval-1130.iso
> After the install, there is no Access Gateway, and no Acces Gateway
> cluster.
>
> Can anyone guess what can be wrong?
>
> I have another installed appliance, where the access gateway is
> present.


can you post the log /opt/novell/nam/mag/logs/catalina.out?


--
Cheers,
Edward



Hi Edward,

I got so utterly frustrated, and gave it a go with the "non eval" version of the media.
Now I have an access gateway..... most peculiar.

So now the other servers catalina.out is long gone.
0 Likes
ScorpionSting Absent Member.
Absent Member.

Re: Missing Acces Gateway - On NAM appliance

6525036;2495841 wrote:
Hi Edward,

I got so utterly frustrated, and gave it a go with the "non eval" version of the media.
Now I have an access gateway..... most peculiar.

So now the other servers catalina.out is long gone.


Wonder if your original problem was related to this: https://forums.novell.com/showthread.php/510827-Access-Manager-Appliance-installation-Issues?p=2493461#post2493461

Visit my Website for links to Cool Solution articles.
0 Likes
6525036 Super Contributor.
Super Contributor.

Re: Missing Acces Gateway - On NAM appliance

ScorpionSting;2495842 wrote:
Wonder if your original problem was related to this: https://forums.novell.com/showthread.php/510827-Access-Manager-Appliance-installation-Issues?p=2493461#post2493461


That sounds plausible
0 Likes
ScorpionSting Absent Member.
Absent Member.

Re: Missing Acces Gateway - On NAM appliance

6525036;2495848 wrote:
That sounds plausible


If you still have the ISO, you could validate if this was your cause by checking the checksum

Visit my Website for links to Cool Solution articles.
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.