sadhani Absent Member.
Absent Member.
443 views

Server Not Reporting - IDS and LAG health


I am getting 'Server not reporting' under Health for instances of both
the Identity server cluster and the Access Gateway server.
I don't see any logs pertaining to this in the catalina.out of LAG or
stdout of the Identity server, both being tomcat instances.
Nothing shows up in laghttpheaders, ics_dyn.log of LAG either.
I restarted the novell vmc using /etc/init.d/novell-vmc restart. Also
rebooted the LAG server after that to see if it would fix it.

I restarted Tomcat on both the servers, but still the health is not
turning to green, and the Command Status shows a whole bunch of commands
in Pending mode.
I did a repush of current configuration on the LAG, also revalidated
certificates and trusted roots from under Troubleshooting, but all those
repush and import certs. commands end up showing as Pending under
Command Status panel.

I tried deleting all the Pending Commands under Command Status and then
updating the health from the server, but no use.

Has anyone run into a similar situation before?


Thanks,
Sadhani


--
sadhani
------------------------------------------------------------------------
sadhani's Profile: http://forums.novell.com/member.php?userid=102002
View this thread: http://forums.novell.com/showthread.php?t=452790

0 Likes
2 Replies
sadhani Absent Member.
Absent Member.

Re: Server Not Reporting - IDS and LAG health


Under Statistic >> Server Activity, when I hit the link 'Live Statistics
Monitoring', I get an Alert
'Error connecting to the Server idp-C55EED5331E2F9B8. The Server might
be down.'

The servers are up and running, don't know why are not reporting or how
could the connection be lost?

For one of the commands that changes from Pending to Failed under
'Command Information', I see entries like:

"
Number of Tries: 10
Command Try Log
Try # Date & Time Message
1 Feb 29, 2012 12:36 PM Error sending the commands to the device. -->

2 Feb 29, 2012 12:38 PM Error sending the commands to the device. -->

3 Feb 29, 2012 12:40 PM Error sending the commands to the device. -->

4 Feb 29, 2012 12:50 PM Error sending the commands to the device. -->

5 Feb 29, 2012 1:01 PM Error sending the commands to the device. -->

6 Feb 29, 2012 1:11 PM Error sending the commands to the device. -->

7 Feb 29, 2012 1:21 PM Error sending the commands to the device. -->

8 Feb 29, 2012 1:31 PM Error sending the commands to the device. -->

9 Feb 29, 2012 1:41 PM Error sending the commands to the device. -->

10 Feb 29, 2012 1:51 PM Error sending the commands to the device. -->

"

Thanks,
Sadhani


--
sadhani
------------------------------------------------------------------------
sadhani's Profile: http://forums.novell.com/member.php?userid=102002
View this thread: http://forums.novell.com/showthread.php?t=452790

0 Likes
Knowledge Partner Knowledge Partner
Knowledge Partner

Re: Server Not Reporting - IDS and LAG health

sadhani wrote:

>
> I am getting 'Server not reporting' under Health for instances of both
> the Identity server cluster and the Access Gateway server.
> I don't see any logs pertaining to this in the catalina.out of LAG or
> stdout of the Identity server, both being tomcat instances.
> Nothing shows up in laghttpheaders, ics_dyn.log of LAG either.
> I restarted the novell vmc using /etc/init.d/novell-vmc restart. Also
> rebooted the LAG server after that to see if it would fix it.
>
> I restarted Tomcat on both the servers, but still the health is not
> turning to green, and the Command Status shows a whole bunch of
> commands in Pending mode.
> I did a repush of current configuration on the LAG, also revalidated
> certificates and trusted roots from under Troubleshooting, but all
> those repush and import certs. commands end up showing as Pending
> under Command Status panel.
>
> I tried deleting all the Pending Commands under Command Status and
> then updating the health from the server, but no use.
>
> Has anyone run into a similar situation before?


It sounds like your jcc has died or something is blocking traffic. On
the admin console check /var/opt/novell/devman/share/logs/jcc.x.x.log.
On the devices check /var/opt/novell/devman/logs/jcc.x.x.log. Feel free
to post them there if you need help.


--
Cheers,
Edward
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.