Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.
2716 views

HF7015382 Woes


Has anyone installed *HF7015382* and had issues with the Broker service
stopping randomly after the hotfix install was completed? I install it
yesterday and now the Broker service is stopping every 3 seconds.


--
ed_knight
------------------------------------------------------------------------
ed_knight's Profile: https://forums.netiq.com/member.php?userid=4448
View this thread: https://forums.netiq.com/showthread.php?t=52440

0 Likes
3 Replies
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: HF7015382 Woes

ed,

It appears that in the past few days you have not received a response to your
posting. That concerns us, and has triggered this automated reply.

Has your issue been resolved? If not, you might try one of the following options:

- Visit http://www.netiq.com/support and search the knowledgebase and/or check all
the other support options available.
- You could also try posting your message again. Make sure it is posted in the
correct newsgroup. (http://forums.netiq.com)

Be sure to read the forum FAQ about what to expect in the way of responses:
http://forums.netiq.com/faq.php

If this is a reply to a duplicate posting, please ignore and accept our apologies
and rest assured we will issue a stern reprimand to our posting bot.

Good luck!

Your NetIQ Forums Team
http://forums.netiq.com


0 Likes
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: HF7015382 Woes


Have installed it on CUstomer site and it worked fine. Didn't have any
issues with the broker.


--
BoHSiemens
------------------------------------------------------------------------
BoHSiemens's Profile: https://forums.netiq.com/member.php?userid=9073
View this thread: https://forums.netiq.com/showthread.php?t=52440

0 Likes
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: HF7015382 Woes


ed_knight;252222 Wrote:
> Has anyone installed *HF7015382* and had issues with the Broker service
> stopping randomly after the hotfix install was completed? I install it
> yesterday and now the Broker service is stopping every 3 seconds.


I have it installed and haven't seen the issue you are talking about.
Maybe try reinstalling it?


--
LouPetridish
------------------------------------------------------------------------
LouPetridish's Profile: https://forums.netiq.com/member.php?userid=8136
View this thread: https://forums.netiq.com/showthread.php?t=52440

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.