Samour Absent Member.
Absent Member.
417 views

SmartConnector Upgrade Issues

Jump to solution

OK so I have repeatedly run into issues over the past year or two in dozens of instances.

Specifically when upgrading the SmartConnectors on a Connector Appliance (running latest 6.4p3).

The prompt hangs and never gives a success or failure although it has completed.

When I login in a separate browser, I can see the process status and determine which containers have completed and restarted and which ones have not.

Usually my next step after checking the process status is to reboot the conapp, try the upgrade on the remaining containers which usually fails, and then do an emergency restore which is usually my only solution.

As I have encountered this over a dozen times across multiple customers-as have many of my colleagues-I am sure there is some kind of bug with the way the upgrade occurs.

I'm curious if others have run into similar issues in their deployments.

Let me know.

Thanks,

Samer

Labels (3)
0 Likes
1 Solution

Accepted Solutions
Samour Absent Member.
Absent Member.

Re: SmartConnector Upgrade Issues

Jump to solution

Also FYI:

0 Likes
1 Reply
Samour Absent Member.
Absent Member.

Re: SmartConnector Upgrade Issues

Jump to solution

Also FYI:

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.