Welcome Serena Central users! CLICK HERE
The migration of the Serena Central community is currently underway. Be sure to read THIS MESSAGE to get your new login set up to access your account.
Highlighted
sagard
Established Member.
216 views

connectors resources not populating

ESM Connector Resource.JPG

 

I have installed multiple Software connector in different location as per our architecture and we are also receiving logs from those connectors but in ArcSight Console Connectors are not populating .Please help.

 

Thanks & Regards

Sagar 

Labels (2)
0 Likes
1 Reply
Gayan Acclaimed Contributor.
Acclaimed Contributor.

Re: connectors resources not populating

Hi Sagar,

How did you configure Connector Location/ device location and connector name? when you check the connector internal name in the connector server how its view (ex: arc_xxx)? 

 

regards

Gayan

Mr
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.