Highlighted
marek.paulson Absent Member.
Absent Member.
372 views

Problem with automatic asset creation.

I have a small problem, with asset creation, maybe someone can help me?

1. I create customer: SMN

2. I create network INSIDE and assigne the customer SMN do it.

3. I create static zone: 10.10.10.1 to 10.10.10.254 and assigne it the INSIDE network (static)
4. I put the the connector to INSIDE newtork.

    I can see events where i have device hostname and device ip present.

    but no asset is created

    My zones are created in a separete folder under AllZones (SMN-EE)

    Now when i move my INSIDE zone to Arcsight System/Private Address Space Zone the asset is created.

So my question is, why is that happening?

Labels (2)
0 Likes
Reply
1 Reply
marek.paulson Absent Member.
Absent Member.

Re: Problem with automatic asset creation.

Customer URI has to be populated under Connector Configuration Default tab.

0 Likes
Reply
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.