Highlighted
gf2e Absent Member.
Absent Member.
2032 views

Colsvrcore.exe using 100% cpu load - how to debug ?

Hi,

I'm new to Zenworks and facing a high load issue on one of my Collection Servers.

Colsvrcore.exe goes 100% load after 30 sec and stays there.

My question is: How can i debug on this issue ?. I was thinking bad data or something could lead to this high load.

Regards
Anders Jensen
0 Likes
1 Reply
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: Colsvrcore.exe using 100% cpu load - how to debug ?

gf2e,

It appears that in the past few days you have not received a response to your
posting. That concerns us, and has triggered this automated reply.

Has your problem been resolved? If not, you might try one of the following options:

- Visit http://support.novell.com and search the knowledgebase and/or check all
the other self support options and support programs available.
- You could also try posting your message again. Make sure it is posted in the
correct newsgroup. (http://forums.novell.com)

Be sure to read the forum FAQ about what to expect in the way of responses:
http://forums.novell.com/faq.php

If this is a reply to a duplicate posting, please ignore and accept our apologies
and rest assured we will issue a stern reprimand to our posting bot.

Good luck!

Your Novell Product Support Forums Team
http://forums.novell.com/

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.