Highlighted
Micro Focus Frequent Contributor
Micro Focus Frequent Contributor
276 views

AMGenericAdapter - How to populate an AM comment

Hi all,

I have set-up the integration between UCMDB and AM using the AMGenericAdapter v1.03.
I am populating data from AM into UCMDB using the OOTB "AM Node Population" job.
The job is working fine except I'm having problems populating comment data from AM (linked data stored in the amComment table).

For example, I'm trying to populate the OOTB Asset Comment field (amAsset.Comment). This field is a link to the amComment table, the data is actually stored in amComment.memComment.

I've tried adding the following mapping's to the "AM Node Population.xml" file (in the Asset Section)

<target_mapping datatype "STRING" name="data_note" value="ITEquipment.Portfolio[0].Asset[0]['Comment']"/>
<target_mapping datatype "STRING" name="data_note" value="ITEquipment.Portfolio[0].Asset[0].Comment[0]['memComment']"/>

but when I run the population job the the asset comment is not populated into UCMDB.

I've tried various other mapping syntax's without success.

Has anyone successfully populated comment data from AM into UCMDB?. If yes, where am I going wrong?.

Any tips, tricks, advice greatly appreciated.

Thanks
Chris

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.