Highlighted
ISSC Super Contributor.
Super Contributor.
297 views

Default label with custom attribute not always pushed in Solr

Jump to solution

Hello,

We currently have an issue with the display_label attribute on the business_application CI type not being pushed correctly to Solr, therefore not displaying correctly in the CMS UI browser through the quick search.

We've added a custom attribute "issc_businessapplication_trigram" on this CI type and changed the Default label format to this : "(name|root_class) &[& issc_businessapplication_trigram&]".

Unfortunately it seems that after each modification, or when a new ci is created, the custom attribute in the default label is not pushed to Solr, being empty for a new CI, or not updated when a modification is done.

The only way we found to have the correct data is to cleanup completely the Solr instance, which is not viable in our production environment.

Thanks for your help,
Best regards,
Yann Pingot

 

Tags (2)
0 Likes
1 Solution

Accepted Solutions
Micro Focus Expert
Micro Focus Expert

Re: Default label with custom attribute not always pushed in Solr

Jump to solution

Hello Yann,

 

did you follow this document for custom attributes?

https://docs.microfocus.com/itom/Universal_CMDB:2019.02/admin/UCMDBBrowser_t_useCustomAttributesInSearch

 

Kind regards,
Bogdan Mureșan
EMEA CMS Technical Success
0 Likes
3 Replies
Micro Focus Expert
Micro Focus Expert

Re: Default label with custom attribute not always pushed in Solr

Jump to solution

Hello Yann,

 

did you follow this document for custom attributes?

https://docs.microfocus.com/itom/Universal_CMDB:2019.02/admin/UCMDBBrowser_t_useCustomAttributesInSearch

 

Kind regards,
Bogdan Mureșan
EMEA CMS Technical Success
0 Likes
ISSC Super Contributor.
Super Contributor.

Re: Default label with custom attribute not always pushed in Solr

Jump to solution
Hello Bogdan,

Thanks, adding the custom attribute into the indexer configuration did the trick.

Best Regards,
Yann Pingot
Micro Focus Expert
Micro Focus Expert

Re: Default label with custom attribute not always pushed in Solr

Jump to solution

Hi there Yann,

 

glad that this document was useful.

An interesting idea would be to be able to do this from the New UI when CIT Manager will be available there too. It would be a graphical option for this and it would be much easier and convenient.

Kind regards,
Bogdan Mureșan
EMEA CMS Technical Success
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.