Highlighted
Honored Contributor.
Honored Contributor.
316 views

IP is not getting to the host

UCMDB 10.32 CP25

HI 

I am scanning a HMC in my environment and as i am runnning the HOSt connection By shell and after its completion i can see that those host are only having SSH as related CI and not others but from my test environment when i am doing this i am getting all the things in that. IN the COmm logs

<CMD>[CDATA: PATH=${PATH}":/bin:/usr/bin:/usr/local/bin:/sbin:/usr/sbin:/usr/local/sbin" &amp;&amp; export PATH ; echo ERROR_CODE:$?]</CMD>
<RESULT IS_NULL="Y"></RESULT>
<ERROR class="com.hp.ucmdb.discovery.library.clients.protocols.command.TimeoutException">
<message>[CDATA: Command timed out: Exceeded timeout after 15000 milliseconds]</message>

 

Traceback (most recent call last):
File "shellutils", line 1886, in __init__
File "shell_interpreter", line 126, in appendPath
File "shell_interpreter", line 252, in appendVariable
File "shellutils", line 833, in execCmd
File "shellutils", line 2206, in _execute
File "shellutils", line 2021, in _UnixShell__executeCommand
TimeoutException: com.hp.ucmdb.discovery.library.clients.protocols.command.TimeoutException: Command timed out: Exceeded timeout after 15000 milliseconds
</log>
<log start="10:24:12" severity="debug">Current connected credential id is [NA]</log>
<log start="10:24:12" severity="debug">Connected credential id is irrelevant for this host - Not DDMI/UDA agent [ssh]</log>
<log start="10:24:12" severity="debug">creating object for obj_name=ssh</log>
<log start="10:24:12" severity="debug">Parameter for enableStamping:false</log>
<log start="10:24:12" severity="debug">Parameter for onlyStampingClient:true</log>
<EXEC start="10:24:12" duration="0">
<CMD>[CDATA: echo ~]</CMD>
<RESULT>[CDATA: /home/user]</RESULT>

Regards

Ayush

0 Likes
1 Reply
Highlighted
Acclaimed Contributor.
Acclaimed Contributor.

Re: IP is not getting to the host

Try to increase the shellGlobal time out from GlobalSettings.xml from 15s to 20s or something higher.

Curious, we're not using UDA but we don't have the credentials_is

<log start="10:24:12" severity="debug">Current connected credential id is [NA]</log>
<log start="10:24:12" severity="debug">Connected credential id is irrelevant for this host - Not DDMI/UDA agent [ssh]</log>

Kind regards,
Bogdan Mureșan

EMEA Technical Success
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.