Highlighted
Super Contributor.
Super Contributor.
357 views

Issue Deleting Relationships in uCMDB

uMCDB Version 10.20.480

Recent development when attempting to manually delete relationships.  After clicking Delete the system takes several seconds to respond and then shows a screen asking "Are you sure you want to delete the selected objects?" as well as a message indicating that dleteing the following CIs will also delete the corresponding Pattern Based Model(s), but there is nothing listed there.

I click on the Delete button to continue and after several more seconds the box appears that indicates the deletion operation failed.

This has been happening when trying to manually remove usage relationship between 2 business services as well as attempting to remove containment relationships between nodes and IP addresses.  I do have several pattern based models and was able to do this deletion previously.

Attaching document with screenshots.

I'm not sure which log I need to look at for the errors.  I've checked a few logs that were updated when I was perfroming the action but I don't see anything in them indicating what the issue is.

 

0 Likes
1 Reply
Highlighted
Super Contributor.
Super Contributor.

Re: Issue Deleting Relationships in uCMDB

adding screenshots of the messages.

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.