Highlighted
Trusted Contributor.. Trusted Contributor..
Trusted Contributor..
85 views

UCMDB UI logging in issue

We have 10.33 installed and recently we ran into an issue where inspite of the login page being up, once the credentials are entered and applets are loaded till the last jar, the UI still keeps loading instead of taking to the landing page.

We did not see any issues with memory or so.

The only error seen in error log was:

Error while invoking service. (CmdbOperationExecuterService#UcmdbMethod)

 

Does anyone have any solution to the issue?

0 Likes
1 Reply
Highlighted
Micro Focus Expert
Micro Focus Expert

Re: UCMDB UI logging in issue

Hello,

You have to provide more details. Have you tried from a different client machine?Were any patches or jre upgrades applied recently?

To isolate the problem,  remove applet jars logs and enable java console . Reproduce the issue and provide applet logs from client machine, java console output and server error log.

Best  Regards,

Gabi Medan

 

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.