Highlighted
Contributor.
Contributor.
306 views

UCMDB standalone browser is not connecting to ucmdb A10 load balancer

Hi Experts,

We have installed UCMDB 10.33  in high avaialbility environment.

We have a A10 load balncer which will connect to 2 ucmdb application servers.

UCMDB standalone browser 4.15 is installed on sepate server.

Now we are trying to connect standalone browser to loadbalancer of ucmdb but we are not able to connect it sayes 500 internal error.

We are able to connect to indivisual ucmdb servers using standalone browser successfully but standalone browser is not able to connect to loadbalancer.

Please assist us on this.

Regards,

Kumar

0 Likes
1 Reply
Highlighted
Outstanding Contributor.. Outstanding Contributor..
Outstanding Contributor..

Re: UCMDB standalone browser is not connecting to ucmdb A10 load balancer

Hi Kumar did you fix this issue and how? plz share.

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.