NOTICE: Significant community changes coming soon
The header menu and the home page on our community will be changing soon. Get more information HERE.
Absent Member.. Absent Member..
Absent Member..
102 views

When deleting and recreating an attribute, it can destroy the possibility to see the CI's data

Hi

 

I have a problem, when i'm developing in the UCMDB, 10.11 CUP1.

 

Tried to create a boolean attriubte on CI Node, I figured it should be a string instead.

So I deleted the attribute, and created a new in the same name.

Now it was not possible to see the data filled in all of the Node CI's.

 

I have heard it maybe could be something with data was entered, i don't know, still pretty dangerous "bug"/functionality. 

 

Does anyone have a fix?

 

Best

Daniel

0 Likes
1 Reply
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Hi Daniel,


We know about this issue and R&D team will fixed this in next release.

I think you have DB on MSSQL. It is correct?


What you can do is:
  1. Delete the attribute from Class Model
  2. And DBA delete the attribute from DB for CI type table and for all children tables to related the CI Type.

 

Regards,
Johnny

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.