Highlighted
Honored Contributor.
Honored Contributor.
539 views

installation problems with Data Flow Probe 10.30

We cannot install the Data Flow Probe on Windows 2012 R2.  We have admin rights, but it looks like it get's stuck on postgreSQL schema creation. If anyone has ideas, I'd love to hear.

Somebody having the same problem posted a video on youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=eiqR8JmmOSM

 

0 Likes
2 Replies
Highlighted
Outstanding Contributor.
Outstanding Contributor.

Re: installation problems with Data Flow Probe 10.30

This is covered in the UCMDB 10.30 Release Notes. I have copied the information below.

Universal Discovery - General

LIMITATION: (Probe installation)

Probe cannot be started after installation if any of the following special characters are included in the PostgreSQL user account password: ? | & ) %

Workaround: During probe installation, do not use these special characters for PostgreSQL user

Highlighted
Absent Member.. Absent Member..
Absent Member..

Re: installation problems with Data Flow Probe 10.30

As explained by John, do not use | & ) % characters in postgre password.

I too faced the same problem.

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.