Highlighted
Absent Member.. Absent Member..
Absent Member..
67 views

report module is not not getting open from Desktop

Hi,

 

Working on UD10.10 CP13.2 CUP 2

 

Report module is not getting open if UCMDB URL is accessed from desktop but same is accessible from server.

 

I deleted all temp files and UCMDB jar files from desktop and checked but still report module is not getting open.

 

 

Please suggest.

 

Regards,

Nick

0 Likes
4 Replies
Highlighted
New Member.

Re: report module is not not getting open from Desktop

Hi Nick, 

 

Please let me know when you get this issue?

Did you change the roles of user?

Please share with me the error.log.

 

Best Regards,

Hoang.

-------------------------------------------------------------------------------
*HP Support
If you find this or any post resolves your issue, please be sure to mark it as an accepted solution.*
*If you feel the post is helpful, please assign a KUDO star to say "Thanks"*
0 Likes
Highlighted
Absent Member.. Absent Member..
Absent Member..

Re: report module is not not getting open from Desktop

Hi,

 

Thaks for reply.

 

It was working fine earlier. But suddeny it is not working. I am using admin login.

 

 

There are no changes in admin  role.

 

Regards,

Nick

 

 

0 Likes
Highlighted
New Member.

Re: report module is not not getting open from Desktop

Hi Nick,

 

Regarding to your issue, that means you can not see the report module in UI of ucmdb.

Please share with me error log. Maybe something happened with your database.

 

Best Regards,

Hoang.

-------------------------------------------------------------------------------
*HP Support
If you find this or any post resolves your issue, please be sure to mark it as an accepted solution.*
*If you feel the post is helpful, please assign a KUDO star to say "Thanks"*
0 Likes
Highlighted
Absent Member.. Absent Member..
Absent Member..

Re: report module is not not getting open from Desktop

Hi,

 

Regarding report module, same is available if I open the URL from desktop but it doesnot get open if I click on it.

 

But same is available if  open the URL from  SERVER.  So it must not be the database corruption issue.

 

Plz suggest.

 

 

Regards,

Nick

 

 

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.